sobota 28. februára 2015

Monthly Roundup - February 2015

Milí čitatelia, máme tu posledný februárový deň, ktorý priniesol pekné počasie. Konečne po dlhom týždni neprestajného dažďa a zamračenej oblohy tu máme slnečný deň. Bohužiaľ, nemôžem si ho vychutnať niekde vonku, pretože som ochorela a posledné dni trávim doma v posteli. Našťastie sa to začína lepšiť, takže dúfajme v to najlepšie.
V dnešnom článku sa chcem ohliadnuť za mesiacom Február, ktorý bol pre mňa veľmi krásny a obohacujúci. Celý mesiac som mala prázdniny, ktoré som si užila. Zhodnotila by som ho ako ten najkrajší koniec zimného semestra za posledné tri roky čo som na výške. Zimný semester je pre mňa vždy najviac stresujúci a skúšky vždy najťažšie. Ale tento rok sa mi ich podarilo zvládnuť skorej a mala som dlhšie voľno.
Vychutnávala som si chvíle s rodinou, hlavne naše kávičky a dlhé rozhovory s mamkou, tiež som prekonala strach a skúsila niečo nové a presvedčila som sa, že niekedy sa oplatí vyjsť z vlastnej komfortnej zóny a zahodiť strach za hlavu, vycestovala som a prežila som prekrásny víkend v zimnej zasneženej dedinke na strednom Slovensku, taktiež som si naplánovala ďalšiu cestu, počas ktorej spoznám novú časť Európy (neskôr sa dozviete viac), znovu som sa videla s blízkymi priateľmi, zažila som s nimi úžasné chvíle a spoznala som nových ľudí... Viac takýchto krásnych a nezabudnuteľných momentov!!!
Aký bol váš mesiac Február? Čo pekné ste zažili, videli, ochutnali...?

Dear readers, it is the last day of February which brought a nice weather. After whole rainy week there is finally nice sunny day. But unfortunately I can not enjoy it outside because I am sick in bed. But today I am feeling a little bit better so I hope for the best.
In today's post I want to look back on the month of February which was beautiful. The whole month I had holidays which I enjoyed to the full. For me it was the best end of the first semester that I have ever had since I started the university. The winter semester is always very stressful and exams always very hard. But this year I managed to pass all my exams early so I had longer holidays.
I enjoyed some quality time with my family especially with my loved mom, I also overcame my fear and I tried new things and I discovered that sometimes it is very nice and liberating to come out of your comfort zone and throw away your fears and just live, I also spent the weekend in the small snowy village and I had so much fun, I have planned another trip during which I will discover for me a new part of Europe (more later), I hung out with my friends, spent amazing time with them and I made a new friendships... More beautiful moments like these in my life!!!
How was your February? What did you do, see, try...?








4 komentáre:

  1. Február bol chladný a plný zmien :) Určite napíš viac o výlete :)

    Veronika
    http://livingbypanicca.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Amazing photos :)
    *thx for your comment in my blog now i´following your blog
    http://retromaggie.blogspot.pt/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Uzdrav se co nejdřív =)
    A únor byl takový..normální, ničím vyjímečný, ničím zlý a to je to podstatné. Byl fajn =), ale těším se už na slunečné a teplejší dny, už bylo dost kabátů a deště a mrazivých větrů =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť