utorok 15. septembra 2015

As blue as the sky

Milí čitatelia, v Taliansku sa ešte tešíme z teplého príjemného počasia, takže si užívam holé nohy ako sa len dá. Bohužiaľ, ako som vám už niekoľko krát spomenula, odovzdávanie bakalárskej práce sa blíži, takže celé dni sa venujem len písaniu. Včera moja mamka po dvoch týždňoch odišla naspäť domov na Slovensko. Popravde, už som si zvykla na to, že sme od seba vzdialené ďaleko a nemôžeme sa každý deň vidieť. Začiatky neboli práve najkrajšie, ale teraz to už beriem inak, dospelejšie, snažím sa vždy myslieť na to dobré. Samozrejme, prídu aj chvíle ťažké a smutné, ale tak to v živote chodí. Zaujímalo by ma, kto z vás býva ďaleko od rodiny? A ako to pociťujete? 


Dear readers, in Italy the weather is still nice and warm so I am trying to enjoy bare legs as much as possible. But how I mentioned previously, the date to hand out my thesis is approaching so my days are all the same. Yesterday my mom went back home after two beautiful weeks. Now I am used to the fact that we live very far from each other and we cannot see each other every day. Obviously at the beginning it was very hard but now I am more mature and I try think about the benefits that it brings to our life. Of course there are also very bad and sad moments but they are parts of out lives. 
I wonder, do you live far from your own family? How do you feel about it? 









5 komentárov:

  1. Krásny outfit ! :) Veľmi ti to pristane :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám svojí druhou půlku rodiny, tedy příbuzné od sebe 200 km, což je svým způsobem dálka, ale ne zase taková. Dříve jsem to hodně prožívala, když jsme se loučili třeba na další tři měsíce a i brečela, teď už to zase tak ubrečeně neprožívám, spíše radostně, protože se těšm na každé další setkání :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. What lovely photos! Cute casual outfit and you are so pretty, lady! Yes, you are quite lucky over in Italy with the nice weather, I was just there 2 weeks ago and it was still so warm!

    Rae | Love from Berlin

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Beautiful! Such a pretty look. Such an gorgeous blue. Stunning pics, girl.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť