nedeľa 29. novembra 2015

Beauty Favourites // November 2015

Drahí čitatelia, ďalší mesiac ubehol ako voda a ani sme sa nenazdali a nastal opäť krásny vianočný čas. Ja som si dala predsavzatie, že počas mesiaca december budem na blogu viac prítomná a posnažím sa prispievať tak často, ako mi to povinnosti a škola umožnia. Snáď sa mi to podarí a vás to bude na mojom blogu baviť. Ak by ste mali nejaký nápad na článok, ktorý by ste radi na blogu videli, rozhodne neváhajte a napíšte mi vaše žiadosti do komentárov.

Vráťme sa späť k dnešnému článku, ktorý bude venovaný kozmetike. Ako už sa stalo tradíciou, na konci mesiaca vám vždy ukážem pár produktov, ktoré som si za ten daný mesiac obľúbila. Dnes začnem krémom na ruky Cien, ktorý na prvý pohľad nie je vôbec ničím zaujímavý. Kúpila som ho náhodou v Lidli. Je to pomerne lacný krém a popravde som od neho nič nečakala, ale musím povedať, že ma veľmi príjemne prekvapil a s čistým svedomím môžem priznať, že je to zatiaľ najlepší krém na ruky aký som zatiaľ vyskúšala. Pekne vonia, ľahko sa rozotrie a čo je hlavné, úplne sa vstrebe a nezanechá ten nepríjemný mastný pocit. Ďalej tu mám novú riasenku na oči od L'Oréal, ktorú som už mala vyskúšanú a po veľmi dlhej dobe som sa k nej opäť vrátila. Vyhovuje mi svojím typom štetca, riasy sa po nej nelepia a pekne ich zvýrazní. Už dlhšiu dobu som sledovala hit matných pier a chcela som to sama na sebe vyskúšať, ale trochu som sa bála, že po matných rúžoch budú pery veľmi suché. Keď som však videla novinku matných rúžov od Maybelline, neváhala som a po jednom som siahla. Vybrala som si neutrálnu prirodzenú farbu. A znovu som zostala prekvapená, pretože vôbec pery nevysušuje a naozaj dlho drží. Čierne linky nosím naozaj často a už som potrebovala nové. Vyskúšala som matné čierne tekuté linky znovu od značky Maybelline. Dobre sa s nimi pracuje, na očiach rýchlo zaschnú a držia mi celý deň. A do tretice som od Maybelline vyskúšala Affinitone make-up v odtieni Vanilla Rose. Kúpila som ho len pred pár dňami, takže som ho nemala možnosť otestovať dlhšiu dobu. Ale zatiaľ som s ním spokojná a som veľmi rada, že som našla správny odtieň na moju bledú pleť. Nechcela som niečo priveľmi bledé, rada dodám svojej pokožke trochu života a zdá sa mi, že práve tento odtieň mi v tom pomáha. A celé to uzatvoria očné tiene v tužke od značky Gosh, ktoré už vlastním v bledej farbe a tentokrát som skúsila veľmi tmavý odtieň modrej. 
Aké produkty v poslednej dobe najčastejšie používate? 




My dear readers, another month is coming to its end and we are getting closer and closer to Christmas. Who is so excited as I am? I made myself a little promise to be more present on my blog and try to write more posts for you. I hope I can keep this promise and you will enjoy it. If you have some requests or some ideas for posts that you would like to see on my blog, write me in the comments. 

Back to today's post which will be all about beauty. As almost every month, I am going to show you some of my favourite products that I have been loving. The first one is a hand cream which is not very particular. I bought it in Lidl (grocery store), it is very cheap and I did not have a big expectations. But I have to say that it is the best hand cream I have ever tried. It smells good, absorbs very quickly and it doesn't leave your hands greasy which is a big plus for me. Then I rediscovered Voluminous Extra-black Mascara by L'Oréal which I had been using a long time ago. I tried new Maybelline matte lipstick in the shade Nude Embrace which I really like. I use a black eyeliner almost everyday and I needed new one. So I tried matte liquide eyeliner by Maybelline. It is very easy to apply and it lasts all day. Again by Maybelline I bought Affinitone Foundation in the shade Vanilla Rose which is a perfect shade for my skin. I bought it only few days ago but I am already loving it. It has a beautiful finish.
Which are your favourite products that you have been loving lately? 



1. Intensely Hydrating Hand Cream by Cien 





6 komentárov:

  1. interesting post..thanks for sharing
    kisses

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tu novou matnou rtěnku od Maybelline bych chtěla vyzkoušet :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Haven't tried any of these before, but I would like to try that L'Oreal mascara.

    www.thesundaymode.blogspot.com.au

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Great post hun! The Master Ink Matte Eyeliner by Maybelline sounds really good, I'll have to try it out. I have been loving my M.A.C lipstick in Shanghai Spice, also my Estée Lauder Double Wear foundation. It really gives that flawless finish all day long. Also here’s my latest YouTube video, https://www.youtube.com/veebzboo. I’d love some feedback from you, and if you enjoyed it please leave a like - I’d really appreciate it!:D

    - www.veebzboo.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta rtěnka od Maybelline vypadá vážně moc dobře! J8 si v poslední době oblíbila linky od Miss Sporty, které jsem začala používat denně:)

    OdpovedaťOdstrániť