piatok 2. decembra 2016

November Photo Diary

Drahí čitatelia, prajem vám krásny mesiac december! Vianočná atmosféra je už všade okolo nás a ja to absolútne zbožňujem. Užívam si vyzdobené a osvetlené ulice, obchody, domy, stále dokola počúvam vianočné pesničky a hľadám nové vianočné filmy na studené zimné večery. Nie je tento čas jednoducho magický?! 

Za týždeň a pol sa chystám na "návštevu" domov. Tento rok som sa rozhodla ísť domov pred Vianocami a nie po nich ako som to urobila pred rokom. Hlavným dôvodom je škola a skúšky, na ktoré sa chcem po Vianociach v pokoji učiť a pripravovať bez toho, aby som myslela na cestovanie a podobne. Teším sa! S mamkou si urobíme spolu Vianoce týždeň popredu, a potom sa spolu vrátime späť do Talianska a oslávime tie skutočné. 

Dnes mám pre vás ako tradične článok s fotkami za posledný mesiac. November som mala veľmi pekný, bola som na pár dní doma, užila som si zábavu s priateľmi a videla som rodinu; v Modene bol francúzsky trh s krásnymi vecami a množstvom jedla; po dlhej dobe som sa bola prejsť v prírode a zaspomínala som si na svoje detstvo; navštívila som galériu a bola som sa pozrieť na zaujímavú výstavu; samozrejme nechýbali ranné behy a každodenné kávičky medzi prednáškami. Aký máte za sebou mesiac vy? 

Prajem vám krásne strávený víkend. 


Hello, my dear readers. I wish you a beautiful December! Christmas atmosphere is all around us and I am enjoying it. I love this time of the year, its my favourite. How about you? This year I am changing my plans a little. I am going home before Christmas and now after like last year. My mom and I will have "our" Christmas and than we will come back to Italy and celebrate the actual Christmas. I cannot wait! What are your plans for Christmas? 

I wish you a nice weekend!




















3 komentáre: