nedeľa 7. augusta 2016

New In: Adidas Ultra Boost

Zdravím vás, milí čitatelia! Už viac ako dva roky pravidelne behávam. Za tú dobu som zistila ako je veľmi potrebné behať správne, v správnom oblečení a topánkach. Nutne som už potrebovala nové bežecké tenisky. V jednom z minulých článkov som vám spomínala, že keď sme pricestovali z Talianska, zastavili sme sa v Brne, pretože sme chceli niečo vybaviť. A to bola práve kúpa nových tenisiek. Navštívili sme obchod Sanasport na ulici Údolní 27 v Brne, kde sme po hodinovom skúšaní a rozhodovaní, vybrali Adidas Ultra Boost v tyrkysovej farbe. Odvtedy sa behanie stalo oveľa príjemnejším. Už len ich výber bol zážitok, rozhodne obchod Sanasport odporúčam. Majú skvelý a ochotný personál, ktorý vám so všetkým poradí. A samotné topánky sú ľahučké, mäkké, pružné a krásne tlmia dopad. Som nadmieru spokojná! 

Máte radi beh? Aké tenisky používate? 


Hello, my dear readers! I love running. It has been two years since I started running regularly. Now I understand how important it is to run properly and have a good clothes and shoes. I needed a new pair of running shoes. After an hour spent in the shop Sanasport I decided to get Adidas Ultra Boost. I am very pleased with them. Now running is even better. Do you like running? What shoes do you wear? 





7 komentárov:


  1. I really like you :)
    Happy weekend!

    Can you follow me? I follow you :)
    If you comment my post, I will comment your five posts! :)

    http://www.sandrakopko.com/2016/08/little-red-dress.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Totally in love with your sneakers, they are cool and yet cute at the same time.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Boty vypadají fakt skvěle! Barva krásná a vypadají prodyšně i pohodlně. Já běhání miluji, je to podle mě nejlepší kardio, který může dělat kdokoli kdykoli a kdekoli :)

    Poshlife

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Není to až tak můj vkus, ale barvy jsou pěkné :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, můžu se zeptat, jak často běháš? Někde jsem četla, že by se nemělo běhat třeba dva dny po sobě, jinde zase doporučují běhat několikrát do týdne. Jaký je na to tvůj názor?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ja sa riadim svojím telom. Niekedy behávam každý deň, inokedy, hlavne, keď cítim, že som unavená, tak si dám deň-dva prestávku. Tiež to záleží na čase, ale snažím sa behávať každý druhý deň. Myslím si, že je najdôležitejšie počúvať čo ti vraví tvoje telo a svaly. Keď sa na to cítiš, behaj aj dva dni po sebe.

      Odstrániť