pondelok 9. februára 2015

Black&White

Milí čitatelia, aký bol váš víkend? Ja som bola v piatok s kamarátmi na plese a veľmi som si ho užila, ale v sobotu som sa trochu spamätávala. V každom prípade to stálo za to! Včera som bola v kine na novom filme s Johnny Deppom, ktorý rozhodne každému odporúčam vidieť, pretože je skvelý a veľmi dobre sa na ňom človek zasmeje. Toľko asi noviniek z môjho života. Mám pred sebou ešte dva týždne prázdnin, ktoré by som si chcela naplno vychutnať. Prajem vám všetkým krásny týždeň.

Dear readers, how was your weekend? On Friday I went to the ball with my friends and we had so much fun, but on Saturday I had to recover a little. In any case, it was worth it. Yesterday I went to the cinema to see a new film with Johnny Depp which is amazing and funny and I recommend everyone to see it. These are all the news from my life. I have two more weeks of holidays which I want to enjoy. I wish you all an amazing week!








5 komentárov:

  1. beautiful smile dear...the last pic is great

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ooouu, díky za tip..na Mortdecaie se moc těším..Deppovi takové role prostě sedí nejlíp =)
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já měla jít na ples tento pátek ale bylo by toho tento týden moc a nakonec bych si to tam ani neužila... Navíc jsem ještě ani nechodila do tanečích a být další z těch puberťáků, kteří se tam budou opíjet a bůh ví co dělat já být nechci:D Jinak moc pěkný outfit... Ten svetřík je krásný:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. SLUŠÍ VÁM TO, KRÁSNÉ FOTKY, MŮJ VÍKEND BYL HEKTICKÝ,ALE SKVĚLÝ, BYLI JSME NA PLESE..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Found your blog recently and I’d like to say that I’m in love with it!
    Interesting posts and beautiful photos!
    I’ll be happy to see you in my blog!)

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    OdpovedaťOdstrániť