štvrtok 7. apríla 2016

The Last One

Zdravím vás, milí čitatelia! Keďže je dnes vonku veľmi nepríjemne, hmlisto a vlhko (podobne ako tomu bolo na fotkách, ktoré môžete vidieť), rozhodla som sa, pridať snáď posledný zimný outfit, na ktorý som nejakým spôsobom úplne zabudla. S fotkami nie som kompletne spokojná, ale keď prší a je vám zima, nič prevratné z toho nemôže vzniknúť. 
Dnes som našťastie prišla domov skôr ako tomu obvykle býva, pretože nám odpadla hodina angličtiny. Tento týždeň bol náročný, cítim sa unavene a vyčerpane, ale na budúcu sobotu ma čaká skvelá vec, na ktorú sa teším a ktorá ma v poslednej dobe jediná motivuje stále ísť dopredu. Aký je váš týždeň? Čo zaujímavé ste zažili alebo máte ešte len v pláne urobiť? 




Hello, my dear readers! Since the weather today is horrible, gloomy and foggy, I decided to show my (I hope) the last winter outfit which I completely forgot to show you earlier. I am not very satisfied with the final photos but when you are cold and you are shaking like crazy, it is not going to look very nice. But I like my outfit and the combination of colours. What do you think? 
Fortunately, my English lesson was canceled today so I came back home earlier than I usually does. I am feeling pretty tired and exhausted. How is your week going? 







4 komentáre: