pondelok 23. mája 2016

Beauty Favourites // April and May 2016

Drahí čitatelia, aký ste mali víkend? Ja som ho mala veľmi kolísavý. Napíšem to tak ako to bolo - sobotu som mala doslova hroznú. Neviem presnú príčinu mojej zlej nálady, asi ju najskôr môžem pripísať blížiacim sa skúškam. Teraz budem všetko zvádzať na skúškové, ale kto ma pozná vie, že počas skúškového bývam väčšinou nervózna, vystresovaná a každá maličkosť ma dokáže rozhodiť. Ale ako to v živote býva, všetko sa mení a nič netrvá večne, tak sa aj zlá nálada po čase vytratí.

Nedeľa bola úplne iná. Hneď ráno som vstala s dobrou náladou, ktorá mi vydržala po celý deň. Najradšej sa učím skoro ráno, takže vstanem okolo šiestej, aby som si mohla dať v pokoji kávu a raňajky a mohla sa pustiť do práce. Potom som si išla zabehať a krásne som si tým prečistila hlavu. Neskôr sme boli na veľkej oslave u rodinných známych na vidieku, v prírode s krásnym výhľadom. Počasie bolo dokonalé, už začína byť cítiť leto vo vzduchu. 

Začal sa nový týždeň a mňa čaká veľa učenia. Aké sú vaše plány na najbližšie dni? 

Dnes mám pre vás článok, v ktorom vám predstavím pár produktov, ktoré som si v poslednej dobe obľúbila. Tak poďme sa na ne pozrieť: 


1. Telový krém Omia s arganovým olejom - je to prírodný bio telový krém, ktorý krásne vonia, ľahko sa rozotrie, vstrebe do pokožky, ktorú zanechá veľmi jemnú. 
2. Balzám na pery Baby Lips Dr. Rescue od Maybelline - nemám rada suché pery, takže sa vždy snažím so sebou mať nejaký balzám alebo lesk. Tento mentolový od Maybelline je príjemne chladivý a výživný pre pery. 
3. Parfém Chloé - znovu som sa vrátila k môjmu asi najobľúbenejšiemu parfumu. Niekedy mám chuť experimentovať, ale nakoniec to aj tak vždy vyhrá tento Chloé. Aká je vaša obľúbená vôňa?
4. Krém na lepšie vyrovnávanie vlasov od Noah - suším a žehlím si vlasy každý deň. A keďže ich mám jemné, dosť rýchlo sa tým teplom ničia, hlavne končeky. Preto som sa rozhodla nájsť niečo, čo by ich pomohlo ochrániť. Skúsila som tento krém od Noah na vyrovnávanie vlasov a som nesmierne spokojná. 
5. Sprej na odstránenie make-upu so štetcov od Natura - tento prípravok je neuveriteľne účinný. Stačí ho trochu nastriekať na štetec, opláchnuť ho pod tečúcou vodou a štetec je ako nový. Úžasné! 
6. Čistiaci krém na tvár Clinians -  vonia po ružiach a krásne vám vyčistí citlivú pleť.

Máte aj vy nejaké produkty, ktoré ste si v poslednej dobe naozaj obľúbili?

twitter / instagram


Hello, my dear readers. How was your weekend? Saturday was a very sad and stressful day for me. I think because of the exams which are getting closer and closer. During this period, I am always stressed and emotional. But my Sunday was completely different. It was such a nice day. I woke up early to study because I like studying in the morning. And then I went for a run and it cleaned my head. Then we went to visit our family friends in the countryside. The weather was just wonderful, it is starting to feel like summer. 

Today I have for you a few products which I have been loving recently. What are your favourite products? Tell me in the comments. 

8 komentárov:

  1. Super článok :) kde sa dá kúpiť ten sprej na čistenie štetcov ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Bohužiaľ, nenašla som ho na internete. Ja som ho kúpila v Taliansku. Neviem či sa dá kúpiť aj na Slovensku :(

      Odstrániť
  2. That Chloe perfume is one of my favorites as well! I have a few bottles of it I like it so much!
    xo
    N
    Style Tomes ||ST on IG

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Parfém Chloe je klasika. Mala som ho asi milión krát! :)
    A na najbližšie dni plánujem oddychovať, keďže ma chytila nepekná choroba :)

    Bari Bircak

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak hodně štěstí s učeníčkem, ať jsou samé jedničky.
    Jé parfém Chloe, líbí se mi moc láhvička, má překrásný design. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všetky tie produkty vyzerajú super, škoda, že u nás nedostupné. Hlavne ten sprej na štetce by som brala :)

    OdpovedaťOdstrániť