pondelok 1. novembra 2010

Najkrajšie kvety rannej záhrady

Je pondelok, prvý deň v týždni, prvý novembrový deň, sviatok všetkých svätých a voľno zo školy. Práve som sa dopozerala so svojou babkou na nový film Milenci s Gwyneth Paltrow, ktorý bol naozaj trochu zvláštny, ale páčil sa mi, keďže pre mňa sú práve zvláštne filmy ako stvorené. V sobotu prišla na návštevu maminka, ale tentokrát nepriletela sama, ale aj s mojou babkou. Bola som šťastná, keď babka súhlasila, že príde aj ona za mnou. Predsa už sa trochu toho cestovania bojí. Už je to dlho čo naposledy letela lietadlom, ale všetko to zvládla a teraz je veľmi rada, že videla, kde to teraz žijem a kde chodím do školy. Mrzí ma len, že tu celé dni len prší a je naozaj sychravo a nepríjemne. Niekoľko dni pred ich príchodom tu bolo naozaj prekrásne, slnko svietilo a nebolo ani veľmi zima. Takže teraz sme len doma, odpočívame a užívame. Teda ja som naozaj rada, že mám voľno, dokonca aj zajtra tu máme prázdniny. Bohužiaľ, zajtra už odlietajú späť domov a ja sa toho naozaj bojím, ako to tu do Vianoc vydržím. Ale už cítim, že je to lepšie. Pomaly si zvykám a je mi menej smutno. Dnes mi napísala krásny e-mail moja triedna, ktorý ma povzbudil a bola som naozaj rada. Takéto drobné veci ma tu naozaj povzbudia a urobia šťastnou.

Prajem krásny zbytok dňa

skvelá čelenka od Ašu, až z Írska (Ďakujem)

7 komentárov:

  1. teď jsem kukla i na recenzi filmu Milenci a dost mě zaujal, určitě zkouknu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. film milenci som zacala pozerať, zaujimavy no este som ho nedopozerala, ale presne aj ja zboznujem take zvlastne filmy )
    a mas krasnu satku ;)

    http://fashionsmajlik.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. já věděla, že ti ta čelenka bude slušat! mam radost, že se ti líbí:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som práve dopozera Tarzana. Viem, že je to čudné keďže je to rozprávka pre malé deti,ale normálne som si pri tom poplakala viac než pri najväčších "romanťárnach"...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. s tymi zvláštnymi filmami som na tom asi podobne:P
    ---
    TheDominica

    OdpovedaťOdstrániť