sobota 17. júna 2017

Travel Diary: Tuscany, 2017, Part 2

Drahí čitatelia, krásne nedeľné ráno! Mám tu pre vás ďalší článok o našom výlete do Toskánska. Myslela som si, že urobím len dva články, ale vyzerá to tak, že mám veľa fotiek, tak prečo by som vám ich neukázala, nemám pravdu?! Môžete čakať ešte jeden článok, ktorý bude hlavne z Montepulciana, kde sme strávili celý deň. 

Ale poďme sa vrátiť k dnešnému článku. Privítalo nás opäť krásne teplé slnečné ráno. Každý deň sme začínali raňajkami v záhrade s pekným výhľadom, čo bolo naozaj krásne. O 10 hodine sme mali rezervovanú degustáciu vína v jednom veľmi známom vinárstve Máté. Nachádza sa kúsok za Montepulcianom na samote obkolesené vinicami. Vinárstvo patrí známemu spisovateľovi Ferenc Máté, ktorý sa spolu so ženou rozhodol kúpiť starú opustenú farmu, z ktorej postupne vybudovali vinárstvo. Neskôr ten deň sme ešte navštívili Montalcino a po ceste sme sa zastavili pozrieť pekný kláštor Sant'Antimo. 



























9 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné fotky!! V Toskánsku jsem nikdy nebyla, ale moc bych si ho přála vidět! :) Tento sen mám již ode dávna, když jsem poprvé viděla film pod Toskánským sluncem. Pokud si ho neviděla, tak moc doporučuji, je to taková hezká romantika! :)

    LifestyleBirdie

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty fotky jsou krásné. V Toskánsku jsem ještě nebyla, ale viděla jsem film Pod Toskánským sluncem a od té doby se tam chci vydat :) Tak jsem na sebe zvědavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné fotky! Doufám, že se mi jednou podaří Toskánsko navštívit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Fotky jsou úplně úžasné :) Ráda bych se tam jednou podívala, snad brzo :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Amazing trip!
    xoxo
    https://www.donkeycool.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vyzerá to tam tak čarovne :P naozaj krásne fotky .. moji rodičia boli pozrieť v Toskánsku a určite by som tam šla aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. aa bože, to vypadá dokonale! Tato místa mě lákají mnohem více než největší světové metropole :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Fotky jsou úplně boží, nejraději bych tam hned vyrazila.

    OdpovedaťOdstrániť