nedeľa 27. mája 2018

Wishlist: Swimwear 2018

Milí čitatelia, chystáte sa tento rok niekam k moru? Keď všetko vyjde tak ako má, aj ja sa po piatich rokoch konečne dostanem k moru na viac ako len jeden deň. Počas univerzity som väčšinou mala skúšky do konca júla a v auguste som chodievala domov na Slovensko, takže som si more a pláž nikdy poriadne nevychutnala. 

Keďže som už dlho na poriadnej dovolenke nebola, nemala som dôvod si kupovať nové plavky. Tento rok je iný, s mamkou plánuje stráviť viac ako týždeň u mora, takže ma kúpa nových plaviek neminie. Začala som sa pohrávať s myšlienkou jednodielnych plaviek. Nosila som ich ako malá, pamätám si, že na mojej prvej dovolenke v Tunisku ako štvorročná som mala jednodielne farebné plavky. Znovu sa vrátili do módy a mne sa čím ďalej tým viac páčia. Online obchod Lascana ponúka veľký výber rôznych druhov a stryhov plaviek, mňa okamžite zaujali jednodielne pruhované plavky, ktoré majú aj v dvojdielnom prevedení. Aký máte názor na jednodielne plavky? Páčia sa vám alebo by ste si ich nikdy na seba nedali?





1 / 2

Zistila som, že najradšej nosím nohavice s vyšším pásom, sú pohodlné a podľa mňa aj pekne formujú postavu. Prečo teda neskúsiť aj plavky s vysokým pásom? V Calzedonii sa s nimi roztrhlo vrece. Poprave by mi robilo problém si vybrať. 


Zara má tento rok tiež veľmi vydarený výber plaviek. Najviac prevládajú farby a tiež veľmi pekné pletené plážové tašky. 


2 komentáre:

  1. Ja by som tento rok veľmi chcela ísť k moru, práve niekam do Talianska hh, ale ešte uvidím, ako budem s peniazmi. Keď nie, tak nabuduci, ale popravde veľmi pokukujem po plavkách, Calzedonia ich ma aj veľmi dobre propagovanie, všade ich vidím na billboardoch.Ja som si našla také ružové v HMku, ale ešte som sa nerozhodla, či ich naozaj naozaj chcem :D Co sa týka jednodielnych plaviek tak sa neuveriteľne vrátila ta móda, všade ich majú plno aj krásnych, len ja sa stále bojím, že to sa hrozne zle opalim v nich... Z týchto tvojich sa kí páčia tie prve pasikave, naozaj veľmi pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak do takových plavek bych chtěla mít postavu. Hodně odvážné střihy. :) Holt jsem na to poslední dva roky přes Covid kašlala, tak se to tak nějak nekupilo v partiích, které nejsou pro dámu zrovna lichotivé. Ale makám na tom. Zrovna jsem objevila QNT Vitaminy, které jsem začala zobat a doplňuji to velkou mírou pohybu, hlavně běhání. :)

    OdpovedaťOdstrániť