sobota 14. augusta 2010

La moda è Anarchia

Miesto ro(c)ku

Pri nečakanej návšteve môjho nového, panenského blogu Vám ako prvé, padne zrak na názov blogu ako aj na nadpis prvého článku, zarazíte sa a z obavy šírenia anarchistických a do neba volajúcich rečí, už-už idete myšou na tlačidlo červeného krížika v pravom rohu obrazovky počítača, aby ste ho zrušili. Ale nerobte to!
Jedna sedemnásť ročná dievčina z malého mesta na západnom Slovensku sa rozhodla vytvoriť ‘svoj svet’. Učinili tak už mnohé a dokonca aj mnohí, ale ona si od toho nič nesľubuje, nečaká zázraky a obrovskú návštevnosť. Len chce vytvoriť miesto vhodné pre ňu, ale aj pekné a príjemné miesto inšpirácie pre Vás. Bude sa snažiť, aby ste sa tu cítili dobre a aby každá Vaša návšteva stála zato a prilákala Vás znovu prísť a nedočkavo očakávať nový článok alebo fotky.
Nemá v úmysle viesť denník, na také učeli má už rok druhý blog a každého na ňom s radosťou privíta: youandtherest.blog.cz. Rada fotografuje, cestuje a číta. Tieto tri záľudy sú pre ňu najdôležitejšou súčasťou života. A o svoje zážitky, skúsenosti a poznania sa chce s Vami podeliť. Samozrejme, ako každé iné dievča sa rada pekne oblečie. Aj tie, ktoré sú nadvecou a so šatami si hlavu nelámu sa občas radi ‘vyfintia’. Každa to potrebuje.
V septembri ide na rok študovať do Itálie. O Itálii je známe, že je centrom módy, luxusu, známych návrhárov a modeliek. A môže to potvrdiť, talianky majú naozaj vkus, s ktorým vyčarujú krásne ‘outfity’, v ktorých vyzerajú očarujúco. Preto bude mať okolo seba veľa inšpirácie a možností fotografovať, ktoré sa prostredníctvom tohto blogu dostanú aj k Vám.
Už mi zostáva len zaželať Vám príjemnú zábavu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára