streda 1. decembra 2010

Welcom December

Prvý decembrový deň. Začal sa jeden z najkrajších mesiacov roka a ja sa z toho náramne teším. V nedeľu už aj v Taliansku prvýkrát nasnežilo. A snežilo naozaj celú nedeľu, bolo to krásne. Pohľad z obloka ma pohladil na duši a spríjemnil náladu. Aj fakt, že minulá nedeľa už bola prvá adventná mi robí radosť, cítim, že už sa to blíži a stáva sa to viac skutočným. 

Ale vrátim sa ešte k sobote, ktorá bola neskutočná. Krásne počasie sa s nami naozaj nemohlo inak rozlúčiť. Sobotňajší deň bol krásny, slnko nesvietilo, ale priam žiarilo a obloha nebolo len modrá, ale azúrová. Celú cestu zo školy som mala na perách úsmev a vôbec mi neprekážalo, že som musela vyzerať ako práve pustená z nejakej inštitúcie pre bláznov. Celé Taliansko akokeby ožilo, všetko bolo zrazu krajšie a farebnejšie. Bol to skutočne okúzľujúci deň, ktorý ešte dlho budem nosiť v pamäti. Spríjemnila som si ho ešte krásnym filmom so Sarah Jessicou Parker (ktorú zbožňujem), takže som deň zakončila pekným filmom. Budem sa opakovať, ale bol to prekrásny deň! Aj tieto fotky sú z tohto dňa, najkrajšej soboty za posledné mesiace. 

14 komentárov:

  1. Tá posledná fotka je úplne očarujúca :) Rada vidím, že si šťastná....prídeš na Vianoce domov? Zdá sa mi, že si niečo také písala...Ak áno, dúfam, že sa ozveš, mohli by sme skočiť von, ak budeš mať čas....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. beautiful blog, you're so pretty!

    BM

    thebohemiangoods.blogspot.com

    x

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lovely cross necklace!
    Btw, I'm following!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. bobiknannie, ten váš úsměv je neodolatelný !.)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wauw you are so pretty!! amazing photos :)

    xxxx

    lifeisroyalty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. You have such a beautiful face, without any apparent make up on! Love it!

    xoxo,
    Froso from Style Nirvana

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Thank you for your comment! You are so pretty!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To mě mrzí, že jsi nám tu krásu nevyfotila :) i když ten popis byl taky dostatečně krásný!! :)

    OdpovedaťOdstrániť