sobota 24. novembra 2012

Become the woman you want to be!

Milí čitatelia, tento týždeň bol jeden veľký zmätok a omyl. Neviete si predstaviť, ako veľmi som rada, že už ho mám za sebou! Pevne dúfam a verím, že ten budúci bude oveľa krajší a príjemnejší. Cítim, že prechádzam nejakým zvláštnym obdobím plným smútku a melanchólie. Včera som v Madam Eve čítala, že mesiac november je najmelancholickejší mesiac v roku. Áno, môžem to potvrdiť. Neviem sa dočkať začiatku decembra - pre mňa najkrajšieho obdobia celého roka.
Na fotkách mám nový sveter, ktorému som nemohla odolať. Je tak príjemný a mäkučký a má krásnu farbu, ktorej hovorím "kávovo hnedá". V podobnej farbe som si kúpila aj teplý šál. 

Prajem vám všetkým krásnu sobotu! 

P.S. Veľmi rada, by som zmenila dizajn svojho blogu. Cítim, že potrebujem zmenu. Bohužiaľ, vôbec netuším ako na to. Z kódom html neviem vôbec pracovať. Preto sa obraciam na vás. Prosím, našiel by sa niekto, kto by mi pomohol? Chcela by som veľmi jednoduchý, ale zároveň elegantný dizajn. Ozvite sa! Ďakujem. 


5 komentárov:

  1. skvelý svetrík :))) pristane ti a pozývam ťa ku mne na giveaway o nahrdelník http://fashion-paradis.blogspot.sk/2012/11/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jsi krásná a svetr je úžasný!!!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. úplne si zlatučká v tom svetri :)

    a aj ja sa veľmi teším na december, konečne skončí ten hnusný november!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty jsi tak strašně roztomilá! A ten svetřík je překrásný. <3
    Jinak já bych ti ráda pomohla s tou změnou, ale jsem na tom úplně stejně jako ty. :/

    OdpovedaťOdstrániť