pondelok 25. februára 2013

New coat, new dress

Už dlhšiu dobu som sa neozvala a nenapísala žiadny nový článok, čo ma veľmi mrzí. Nachádzam sa stále doma na Slovensku, už som mala byť dlhšiu dobu späť v Taliansku, ale niečo nečakané mi do toho vošlo, takže odchádzam až v sobotu. Keď mám pravdu povedať, tak sa ani veľmi nehnevám, užívam si pohodu a pokoj domova. Na druhej strane sa už na nový semester teším, na nové predmety a nových profesorov. A tiež sa neviem dočkať jara, krajšieho a slnečného počasia. Dúfam, že nebudeme musieť dlho čakať! Prajem vám krásny večer a nadchádzajúce dni. 


10 komentárov:

  1. máš zlatý úsmev :)) a pekný kabatik :) pokiaľ rada čítaš budem rada ked sa zapojíš do giveawey o knižku http://fashion-paradis.blogspot.sk/2013/02/giveaway.html:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ake zlate fotky!! :)) kabát je krásny

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Roztomilé fotky, máš hezký úsměv a hezké šaty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten kabát je hezky:)
    Mrkni ke mě a pokud budes chtit můžeme se nasledovat :)
    Www.olivains.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Máš překrásnej úsměv a úžasný vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog :). Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jééé máš moc krásný blog, jsem nová čtenářka! :-)
    MÁŠ NÁDHERNÝ ÚSMĚV! :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten kabát je moc pěkný, strašně ti sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť