nedeľa 11. augusta 2013

Do all things with love!

Milí čitatelia, ako si užívate prázdniny? Ja som sa so svojou priateľkou v piatok večer vybrala na menšie nákupy. Plán bol jasný – nájsť pekný darček pre našu kamarátku k jej dvadsiatym narodeninám. S vecami, ktoré sme vybrali sme obe veľmi spokojné, teraz len dúfame, že aj jej sa náš darček bude páčiť. Chceli sme si niečo kúpiť aj pre seba, ale pravdupovediac nás nič nezaujalo. Často sa mi to nestáva, že sa z obchodného domu vrátim s prázdniny rukami, ale nenašla som nič, čo by stálo zato! Dúfam, že niekedy nabudúce budem uspešnejšia.
Prajem vám krásnu nedeľu! 


Dear readers, how are going your holidays? My friend and I we were shopping on Friday evening. The plan was clear – find a nice gift for our friend on her twentieth birthday. We found very nice things which we are satisfied with and now we hope that our friend will like them too. We wanted to buy something for ourselves but honestly we did not find anything. This do not happen to me often but I really did not find anything that I liked. 
Have you a beautiful Sunday! 







5 komentárov:

  1. máš krásny úsmev :)

    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou followerkou, čo by som sa veľmi potešila :)

    http://bonieblue.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. čo máš napísane na ruke ? inak pekny outfit


    http://myprettyblog48.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne fotky! si na nich krásna, tak žiariš! krásou a šťastím! :).
    super super, veľmi ti to pristane!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, na mem blogu je Giveaway o MaryKay best-seller rasenku Ultimate Black. Staci splnit 3 zakladni jednoduche body a rasenka muze byt tva. Nenech si to ujit :)

    www.wooklook.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť