štvrtok 12. marca 2015

Walk on the wild side

Milí čitatelia, tento týždeň sa v Taliansku tešíme z krásneho počasia. Pomaly si začínam na tieto slnečné dni zvykať. V stredu sme mali prestávku medzi prednáškami, tak sme sa s kamarátkou rozhodli prejsť do parku. Ako môžete vidieť bolo prekrásne. Bohužiaľ, na nedeľu hlásia zmenu, ktorá dúfam nebude trvať dlho.
Teraz na inú tému - práve čítam knihu od americkej herečky, komediantky, spisovateľky, producentky a režisérky Amy Poehler s názvom Yes Please. Počuli ste o nej? Čítali ste ju? Prečo vám o nej píšem? Pretože ešte som ju ani nedokončila a už ju zbožňujem a zaraďujem medzi moje najobľúbenejšie knihy. Keď budete mať príležitosť, rozhodne si túto skvelú, poučnú a zábavnú knihu prečítajte.

Dear readers, this week the weather in Italy was perfect. Slowly I am starting to get used to these sunny days. On Wednesday we had a break between classes so my friend and I decided to walk in the park. As you can see it was very nice. Unfortunately, on Sunday the weather is going to change but I hope it will not last long.
On the other note - I am currently reading book written by american actress, comedian, writer, producer and director Amy Poehler called Yes Please. Did you hear about it? Did you read it? Why am I talking about this book? Because I am not finished yet but I am already loving it so much. If you will have chance read it, it is great a funny.





(skirt: Pimkie, sweater: Zara, shoes: H&M)

4 komentáre:

  1. Krásný park a s tím počasím to mám stejně..dost mě štve, že tento víkend bude škaredě a zima..
    Dík za tip na knihu, kouknu..
    A prima víkend..
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To počasí ti závidím:( U nás v ČR (konkrétně na Moravě) je zataženo, zima, prší... Jako kdyby měla být zase zima:(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. moc se mi ten outfit líbí:) máte krásné počasí! Taky bych tu uvítala sluníčko!
    www.andreykab.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť