piatok 29. júla 2016

Monthly Roundup - July 2016

Najdrahší čitatelia, rozhorúčená som sa vrátila z kúpaliska. Dnes sme s mamkou chceli stráviť deň spoločne. Najprv sme mali naplánovaný menší nákup, prechádzku po meste a zastávku na kávičku. Ale keďže je vonku neznesiteľné teplo, napadlo nás, že by sme mohli pozrieť novo otvorené kúpalisko. Nachádza sa na miernom kopčeku s krásnym výhľadom. Je to ako malý skrytý raj na zemi. Obe sme zostali milo prekvapené a šťastné, že sme sa nepotili niekde v centre mesta, ale namiesto toho sme si užili príjemný deň u vody. 

Nemôžem uveriť, že už bude koniec júla. Čas uteká prirýchlo. Ale teší ma, že v nedeľu odchádzam na dva mesiace domov na prázdniny. Som zvedavá čo ma čaká, čo zažijem a uvidím. Zatiaľ sa snažím si dni užívať. Ako trávite horúce letné dni? 



My dear readers, I just returned from the pool. My mom and I wanted to spend this day together. Firstly, we wanted to go shopping to the city but the weather is unbearably hot so we decided to visit a newly open swimming pool. And let me tell you, it was like a little paradise on earth. We are so happy that we had such an amazing day. 
I cannot believe July is almost over. On Sunday I am leaving Italy and am going home for two months. I am looking forward to it. How do you spend these very hot days?











2 komentáre: