sobota 12. novembra 2016

Dreams

Drahí čitatelia, vždy som mala hlavu plnú snov. Moja mama mi odjakživa vravela, že je potrebné mať sny a postupne ich napĺňať, snažiť sa a ísť si za nimi. Tiež mi vravela, že je dôležité si ich konkrétne predstavovať, mať ich neustále pred očami alebo si ich zaznamenať, jednoducho, mať ich čierne na bielom. Občas som sa o to posnažila a vytvorila som si zoznam vecí, ktoré by som veľmi rada splnila alebo dosiahla. Väčšinou to bolo na začiatku nového roka, boli to zväčša "predsavzatia" do začínajúceho sa roka. Až teraz som si však uvedomila, že som na to išla asi zlým spôsobom. 

Pred pár týždňami som bola na káve s kamarátkou, ktorá len tak náhodne vytiahla z tašky jej diár/zápisník, do ktorého si všetko zapisuje. Hneď na prvej strane ma upútal zoznam snov a prianí, ktoré si spísala na začiatku tohto roka. Keď sme nimi postupne prechádzali, obe sme si s úžasom uvedomili, že sa jej podarilo skoro všetko dosiahnuť. Bolo to úžasné a inšpiratívne! 

Pochopila som, že nie je dôležité len si sny spísať, ale tiež spôsob akým k tomu pristupujete. Ja som premýšľala ďaleko do budúcnosti. Boli to obrovské sny, ktoré neboli ľahko splniteľné, rozhodne nie v rámci jedného roka. Keď som videla, že sa nič nedeje, že sa nikam neposúvam, veľmi ma to odradilo.

Oveľa efektívnejšie je si stanoviť reálne ciele na daný časový úsek. Preto som sa rozhodla, že tento rok si dám určité predsavzatia. Budú to ciele, ktoré sa posnažím v roku 2017 dosiahnuť! Už teraz nad nimi postupne premýšľam. Budúci rok bude asi pre mňa dosť náročný, keďže to bude môj posledný na vysokej škole. Udeje sa v mojom živote asi veľa zmien, ktoré ma desia a tešia zároveň, preto sa na všetko chcem  čo najlepšie pripraviť. 



 (coat: Asos, top: Zara, shoes: Tamaris, bag: Zara)







11 komentárov:

  1. Presne tak. Nedávno som si aj ja prechádzala svoje sny a bola som prekvapená, že veľa na zozname je už splnených :)

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oh very cute style darling!
    xx

    www.sakuranko.com





    OdpovedaťOdstrániť
  3. Souhlasím s tebou a moc ti to sluší.

    theheartissue.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hrozně moc doufám, že se ti sny vyplní! A že z toho budeš mít ještě větší radost. :) a někdy se ti třeba splní sen, na který jsi už dávno zapomněla. Jen tak. :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc hezký outfit,ale zrovna dnes byla taková zima,že by to chtěo ž i nějaký teplejší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Podľa mňa je úplne super mať stanovené ciele a sny. Mimochodom pekný outfit! :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Podľa mňa je úplne super mať stanovené ciele a sny. Mimochodom pekný outfit! :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásný outfit :)
    https://lifebymaky.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Hrozně ti to sluší a jak jsi psala o diáři své kamarádky a o tom, že se jí splnilo vše, v co doufala. Je to skvělé a hodně lidí neví, jak dosáhnout toho, aby jejich přání byla splněna, ale jak já vždycky říkám, jde jen o mindset :). Každý může dosáhnout toho, co si přeje.
    Jinak skvělý outfit.
    littlecapsule

    OdpovedaťOdstrániť