nedeľa 12. marca 2017

I am going to ...

Milí čitatelia, dúfam, že všetci prežívate pekný víkend. Tu v Taliansku je prekrásne počasie, jaro prišlo medzi nás a s ním aj slnkom zaliate dni a pomalyčky kvitnúca príroda. Veľmi ma tešia dlhšie dni a spievajúce vtáky. Zdá sa mi to alebo je všetko po zime krajšie? 
Viete ešte čo ma teší? Výlet, na ktorý sa za necelý týždeň vypravím. Možno si niektorí budete pamätať moju cestu do Írska v apríli minulého roku (článok tu, tu a tu). Išla som sa stretnúť s kamarátkou Karoline z Brazílie, ktorú som spoznala na jazykovom kurze na Malte pred tromi rokmi. Tento rok mi znovu z ničoho nič oznámila, že plánuje cestu do Európy aj so svojou rodinou. Majú v pláne trochu pocestovať Portugalsko, potom sa jej rodičia vrátia späť domov a Karoline spolu s jej babkou navštívia ešte niektoré miesta v Španielsku. Takže sme sa rozhodli, že sa na pár dní stretneme v Madride. V sobotu 18teho odlietam a neviem vám slovami opísať ako veľmi sa neviem dočkať. Po roku sa znovu stretneme, tentokrát spoznám aj jej babku a k tomu navštívim mesto a krajinu, ktorú som vždy chcela vidieť. Budem veľmi rada, keď mi napíšete nejaké vaše typy na miesta, kaviarne, obchody, pamiatky (čokoľvek), ktoré by sme nemali minúť. Držte palce nech nám to vyjde! 

Prajem vám krásny zbytok nedele!




Dear readers, I am very excited because I have a very good news. I am going to Madrid on Saturday for the first time in my life. I have always wanted to visit Spain. And it is even more exciting because I am going to meet my dear friend Karoline from Brazil. We met in 2014 in Malta. Last year we spent together few days in Ireland and this year we are meeting again and I cannot be happier. I will be happy if you leave me some suggestions about places which we should visit while in Madrid. 


 (top: Zara, vest: Jake's, trousers: Mango, bag: Zara, shoes: Tamaris, coat: Asos)




 Moja úžasná kamarátka Hannah, ktorej vďačím za väčšinu fotiek! 


7 komentárov:

  1. This look is so gorgeous...love your pants!

    http://MartasFashionDiary.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tvoj look nemá chybu, vyzeráš výborne, najviac sa mi ľúbia tie nohavice! :-) Hneď by som cestovala s tebou, uži si to so známou a s jej rodinou! A tvoja fotografka je rovnako štýlová ako ty. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jak vidím, každému tady se líbí ty nohavice. Mně ne, takže bych je vyměnila, ale tobě sluší! :) Povedený outfit. Užij si dovču.:)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
  4. waaau super outfit, nohavice sú veľmi zaujímavé aj tá farba aj strih

    OdpovedaťOdstrániť