sobota 22. apríla 2017

GIVEAWAY TIME!

Milí čitatelia, aký máte zatiaľ víkend? Ja vám takto na úvod musím dať skvelý typ na nový seriál. Ide o novú sériu na Netflixe s názvom Girlboss, ktorá je inšpirovaná skutočnými udalosťami. Rozpráva príbeh mladej Sophia Amoruso, ktorá stojí za vznikom úspešného obchodu Nasty Gal. Musím sa priznať, že ma to dosť zaujalo, o tom svedčí aj fakt, že za dnešné ráno som stihla pozrieť prvých šesť dielov. Don't judge me! 

Dnes mám pre vás prichystanú menšiu súťaž. Už bolo na čase! Za tých sedem rokov blogovania som zatiaľ urobila len jednu. Preto to chcem dnes zmeniť a obdarovať jednu z vás. Čo môžete vyhrať? Ide o kozmetiku, sú to štyri produkty: Klorane kondicionér na vlasy s výťažkami z púštnej datle, Haute Protection kompaktný krycí make-up SPF 50+, Couvrance tekutý krycí make-up SPF 15 v odtieni 04 Honey a posledný Avene Tolérance extreme krém pre citlivú pleť. 

Ako sa môžete do súťaže zapojiť? Stačí:
  • sledovať môj blog a Instagram (ak Instagram účet nemáte, nevadí)
  • napísať mi do komentára váš e-mail, aby som vás mohla následne kontaktovať (+ môžete mi tiež napísať aké články by ste na mojom blogu radi videli)

Presne za týždeň 29.4.2017 náhodne vyberiem jedného výhercu. 




Prajem vám veľa šťastia a ďakujem, že ste tu stále so mnou!


I am sorry but this giveaway is only for Slovaks and Czechs. Thanks!

3 komentáre:

  1. Ahoj...mne sa pacia strasne clanky, kde hovoris tak viac zo sukromia, resp. Svoje pocity...ci uz sa to tyka behania alebo toho ako si sa vysporiadala z odchodom do Talianska..aj ked nepisem , komentare, vzdy velmi rada sledujem tvoj blog :)

    martina.betakova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj ! :-)
    mně se líbí přesně takové články, jaké píšeš. Takže moc doufám, že v tom budeš pokračovat, ať mám v práci ve volných chvílích pořád co číst. :-) děkuji za zpříjemnění pracovních dní, měj se krásně! :-)

    Klara.straskrabova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ráda bych viděla fashion člínky, recenze kosmetiky, nějaké to cestování, diy :)
    Přes GFC sleduji!

    Moniicka.s(zavinac)gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť