utorok 1. augusta 2017

June & July Photo Diary

Milí čitatelia, prežila som dva krásne letné mesiace. Síce jún bol plný učenia, skúšok, nervov a stresov, ale aj napriek tomu sa našlo pár veľmi pekných, niekedy nezabudnuteľných chvíľ. Spomeniem napríklad jednu krásnu horúcu nedeľu strávenú u mora. Veľmi som si ten jeden jediný deň v roku u mora chcela užiť. A že som si ho teda do posledného dúška užila! Až tak, že som si domov priviezla spáleninu druhého stupňa. Ale z odstupom času som aj za také nepríjemnú skúsenosť rada, pretože človek sa vždy má čo učiť. Jedno jediné ponaučenie - nikdy nebudte na slnku bez opaľovacieho krému! Aj keď sa môže na prvý pohľad zdať, že nie ste zhorení, je to len klam, všetko zistíte, keď večer prídete domov a budete sa chcieť zvliecť z vlastnej kože.

Júl bol ešte o niečo lepší a zábavnejší. V druhom týždni som urobila poslednú skúšku a niekedy v polovici mesiaca som odišla spolu s mamkou späť domov na Slovensko (odkiaľ vám píšem). Odvtedy som zažila veľa nádherných okamihov. Väčšinou to boli malé, možno by niekto povedal bezvýznamné) zážitky, ktoré si ja však veľmi vážim, keďže väčšinu roka skôr ako na zábavu myslím na školu. Ale keď prídem domov, snažím sa to vynahradiť. 

Moja najlepšia priateľka/sestra priletela z Anglicka deň pred mojím príchodom. Nevideli sme sa od zimy a som neskutočne rada, že sa rozhodla prísť a že nám to pekne vyšlo a užili sme si nejakú tú srandu. Som vždy šťastná, keď ju vidím. Síce sa počujeme a sme v kontakte skoro každý deň, telefón vám nikdy nenahradí priamu komunikáciu. Už dlho si vravím, že by som ju mala ísť do Anglicka pozrieť. Už tam žije okolo štyroch rokov a ešte som je nebola pozrieť. Snáď sa mi podarí čo najskôr to napraviť. 

Nemôžem uveriť, že už je august! Na druhú časť leta a na jeseň som mala veľké plány. Ale ako to chodí v živote, plány ešte nič neznamenajú a môžu byť razom zmenené. Moje nadšenie som rýchlo rozplynulo. Niekedy sa ti zavrú dvere, ale otvorí sa okno, takže nikdy by človek nemal zúfať, pretože na koniec sa všetko nejak vyrieši. Zasa sa mi načrtli nejaké plány, takže uvidíme či tentokrát sa naozaj naplnia. 

Aké sú vaše plány na druhú polovicu prázdnin? 



























6 komentárov:

  1. Teda ta hostina na zahradě vypadá fantasticky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš moc pěkný blog, a krásné fotky :) Přeji krásný zbytek prázdnin-budu držet palce ať ti tvé plány na srpen vyjdou!
    Blog by Alexandra

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Strašně krásné fotky! Užívej, kočko :)
    Ejnets v Lisabonu
    Zajímá tě cestování? Přidej se do naší skupiny pro Czech Travel Bloggers TADY :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. veľmi pekné fotky :) určite si mala super mesiace tak snáď aj august bude skvelý :) .. ja nemám žiadne plány na august iba robotu :P

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc pěkné fotky, je vidět, že sis to užila :-) Užívej si i zbytek léta :-)

    OdpovedaťOdstrániť