nedeľa 28. januára 2018

My Running Playlist

Drahí čitatelia, práve sa zotavujem z chrípky, ktorá ma na niekoľko dní odstavila od "normálneho" života. Všetci okolo mňa boli chorí, takže to bola len otázka času, kedy sa to prenesie aj na mňa. Zistila som, že moja imunita je priam neexistujúca, pretože táto choroba ma až priveľmi oslabila. Teraz je hlavným cieľom dostať sa späť do formy, pretože som asi týždeň nebola behať a už mi to začína poriadne chýbať a neviem sa dočkať dňa, kedy znovu vybehnem.

Keď sme u témy behania, zaujíma ma, či pri behu alebo akejkoľvek inej športovej aktivite počúvate  hudbu alebo dokážete aj bez nej? Ja si behanie bez hudby vôbec neužijem. Hudba mi dodáva energiu a doslova ma poháňa dopredu. S hudbou je to oveľa väčšia zábava. Kto so mnou súhlasí? Zvykla som si používať aplikáciu Spotify, ktorá vám umožňuje vytvoriť si vlastné playlisty s obľúbenými pesničkami. Dnes sa chcem s vami podeliť o svoj aktuálne obľúbený playlist "Run With Me", ktorý počúvam pri behaní. Páčia sa vám pesničky, ktoré v ňom vidíte? Stiahnite si ho a môžeme spolu športovať pri rovnakej hudbe! 

Akú hudbu najradšej počúvate pri športovej aktivite?





3 komentáre:

  1. Některé písničky máme společné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Túto appku nike plus alebo ako sa presne volá som používala istú dobu aj ja :) A celkom sa mi aj páčila, ale nakoniec som začala chodiť do posilky a aj keď som cvičila vonku tak buď s niekym alebo som si zapla len hudbu. :) Ale ktovie možno sa k nej ešte vrátim ;)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super článok, veľmi sa mi to hodí, pretože vždy rozmýšľam aké pesničky si pustiť pri behu :) ... rada behám s hudbou, ale musia to byť svižné pesničky aby ma to poháňalo .. skôr mi vadia len tie sluchátka :D to je také nepraktické

    OdpovedaťOdstrániť