utorok 31. augusta 2010

Dáždniky nechcú pršať

Vonku už druhý deň prevláda vlhké, zamračené a (dokonca) veľmi studené počasie, ktoré ma núti zostať doma a oddávať sa lenivosti. Nemám chuť robiť fotky, ani vymýšľať niečo nové, čo by spestrilo môj blog. Ale chcem sa vám poďakovať za účasť sa za pekné komentáre, ktoré ma vždy potešia a ja dúfam, že aj ja vás budem na oplátku tešiť svojimi novými príspevkami (to by ale muselo skončiť toto nepekné počasie).

Včera bol napriek všetkému naozaj podarený deň. Najprv sme mali v pláne ísť do ulíc, niečo pofotiť a nakúpiť, ale nakoniec sme zakotvili u mňa v izbe. Kde som na zem rozložila veľkú deku a na nej sme začali kresliť na veľký papier, ktorým chce slečna G. ozdobiť svoje dvere. Musím povedať, že sa nám darilo, ale za následok to má ubolené nohy od sedenia na tvrdej dlážke. Ale stálo to zato a keďže to počasie znovu nestojí za nič, dnes budeme pokračovať.

Dúfam, že už čoskoro pridám nejaké nové fotografie. Zatiaľ sa musíte uspokojiť s menším výberom mojich starších fotiek.

8 komentárov:

  1. Na té druhé fotce jsi hrozně roztomilá! :) A myslím, že i nějaké "random" fotky (nevím proč je to teď tak oblíbené slovo), by nikoho neurazily :) třeba co jste s kamarádkou vytvořily, by mě moc zajímalo! :)

    Já si půl dopoledne lámu hlavu tím, v čem půjdu do tohohle počasí odpoledne ven .. grr

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to pocasie je hnus .. ani nevychadzam z domu radsej :D a mohla by si sem dat fotky co ste s kamoskou nakreslili :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta druhá fotky je krásná!
    A neukážeš nám výsledek vašeho otlačování nohou? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekné fotky:)
    Ach, toto počasie ničí aj mňa:(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nedá mi to a musím Ti napsat, jak se mi hrozně líbí ta Tvá titulní fotka paní s šátkem "Chaos":D To mě opravdu pobavilo:D
    A Tvé fotky jsou taky úžasné! Hrozně se mi líbí ten kohoutek s kapkami na okraji..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta první fotka je naprosto úžasná, ostatně, krásná jsi na všech, ale za čím si budu stát je to, že nejkrásnější jsi reálná - naživo. :)

    OdpovedaťOdstrániť