pondelok 9. marca 2015

It Style Make up // New In


Milí čitatelia, minulý týždeň som dostala chuť kúpiť si nejaký rúž. Väčšinou na denné nosenie používam priesvitný balzam na pery alebo jemný rúž. Keď sa naskytne príležitosť, veľmi rada nosím červené pery. A tu moje "experimentovanie" končí. Občas rada uvítam nejakú zmenu v živote (nech sa jedná čohokoľvek). Chcela som skúsiť niečo nové, preto som zašla do It Style predajne v Modene, kde majú naozaj veľký výber produktov za skvelé ceny. Samozrejme, neprišla som domov len s rúžom. Okrem pekného rúžu cyklámenovej farby som si priniesla bronzer na líčka, priesvitný lak a priesvitnú tužku na pery, ktorá pekne udrží rúž tam, kde má byť.
Aký je váš najobľúbenejší kozmetický produkt? Akú farbu rúžu používate?

Dear readers, I wanted to switch up a little bit and tried a new color of lipstick. Sometimes I like changes in my life and the other day I decided to buy some new beauty products. I went to the It Style store where you can find a huge scale of different products for a good price. Of course I did not come home only with one lipstick, I bought also a blush, top coat nail polish and a lip pencil.
What is your all time favorite beauty product? What color of lipstick do you like?


2 komentáre:

  1. Môj obľúbený produkt je určite sada na obočie od MUR, pretože bez obočia si pripadám nesvoja :) A rúže používam také tmavšie nude farby...do bordova :) tie mi pristanú najviac :)
    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta rtěnka má naprosto nádherný odstín ♥

    OdpovedaťOdstrániť