streda 29. júla 2015

Wishlist // Summer Edition

Milí čitatelia, aj keď nemám vo zvyku nakupovať veci cez internet (okrem kníh), rada si prezerám rôzne stránky a objavujem nové obchody. Za poslednú dobu sa mi nahromadilo pár vecí, ktoré ma veľmi zaujali a ktoré by sa mi páčilo vlastniť. Väčšinou sú to veci na leto a teplé slnečné počasie. Keď už hovorím o počasí, stále sa v Taliansku tešíme z horúcich letných dní. Za chvíľku to tu však na mesiac opustím, v piatok sa vraciam späť domov, kde strávim skoro celý august. Dúfam, že vaše leto a prázdniny pokračujú krásne, napíšte mi najbližšie vaše plány do komentárov. Tiež by ma zaujímalo, ktorý kúsok z môjho wishlistu sa vám najviac páči a aké veci sú na tom vašom? 



Dear readers, even if I don't usually buy clothes on the internet, I like watching and discovering new websites and new online shops. Recently I have managed to collect some things that I really like. Most of these items are perfect for summertime. Speaking about summer, in Italy we enjoy a lovely and very hot weather. But very soon I will leave Italy for a whole month of August because I am going back home to visit my family and friends. I hope you are having a beautiful summer, tell me your plans for the nearest future. I want to know also which item from my wishlist is your favourite and what things do you have on yours? 

Wishlist // Summer Edition

7 komentárov:

  1. Plány na zbytek léta jsou, bohužel, jasné..přes týden chodit do práce a přes víkend čerpat energii..celý červenec byl tak náročný, ani na chvíli jsme se nezastavili a tak pocit z toho, že jsme byli na nějaké dovolené, je už úplně pryč. Což mě dost mrzí, vzhledem k tomu, jak jsme se na ní těšili.. Je na čase asi začít plánovat další =))

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Olympus PEN je mím snem:3 Doufám, že si ho někdxy splním... Jinak momentálně píšu tento komentář z postele a s teplotou. V pondělí bych měla jet ke kamarádce na prázdniny tak doufám, že už mi bude dobře:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. PEN je asi najlepšia, ktorú poznám! Tiež po nej túžim! :)

    Izabell │my diary/klik/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. já mám ted na wishlistu nějaký hezký overal :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť