štvrtok 8. októbra 2015

Burgundy

Drahí čitatelia, stáva sa vám často, že si jednu vec natoľko obľúbite, že si ju kúpite v iných dostupných farbách? Mne sa to stalo s touto umelo koženou sukňou, ktorú som si najprv kúpila v tmavo zelenej farbe v Zare. Hneď po prvom nosení som ju nechcela vyzliecť a bola som sklamaná, že ju nemali aj v iných farbách. Po nejakej dobe som mala voľnú chvíľu, tak som sa išla zo zvedavosti pozrieť do Zary a čo nevidím?! Mali tú istú sukňu ešte v čiernej a bordovej farbe. Už dlho som chcela mať v šatníku niečo v tmavej bordovej farbe, tak som ani minútu neváhala. 

Aký rovnaký kúsok vo vašom šatníku máte vo viacerých farbách? 


Dear readers, it also happens  to you that you love one item in your wardrobe so much that you buy it in different colours? It happened to me with this skirt from Zara. Firstly, I bought it in a very dark green colour. When I tried it on I did not want to take it off. I was obsessed with this skirt. It is very comfy but it looks very nice. One day I had some free time so I decided to have a look in Zara and what I saw?! They had this exact skirt in black and burgundy. I have always wanted some item in this dark burgundy colour so I immediately bought it. 







10 komentárov:

  1. Hezká sukně, dobrá volba ;)
    A já mám stejné kousky hlavně basic trika, těch není nikdy dost. Jinak když tak přemýšlím, tak asi nic jiného stejného, jen třeba v jiné barvě, nemám.. Ale chci jedny Conversky navíc a pak Ray Ban clubmaster v hnědém odstínu.. =)

    Michael
    Skvělá Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkný outfit! Možná by se mi k tomu ještě více líbil černý svetřík ;) Jinak hezký blog!
    The Colorful Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sukňa je pekná, taká jesenná takže úplne super :D Ja to veľmi nerobím, kupovanie jednej veci v tej istej farbe, možno akurát tak v prípade čiapok, lebo tie nosím strašne rada a mám ich strašne veľa, a potom ešte conversky, tých sa tiež neviem nabažiť a chcem ich v každej farbe :) -A.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekný outfit, veľmi sa ti hodí ;) hrozne sa mi páči kombinácia farieb aj materiálov :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. všetky svoje veci mám len v jednej farbe, haha
    tá sukňa a vlastne aj celý outfit vyzerá úžasne! aj fotky sú super ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jednoduchý, ale predsa krásny outfit - pristane ti to :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť