štvrtok 21. januára 2016

Trip in Vienna

Zdravím vás, drahí čitatelia! Dúfam, že sa máte dobre a prežili ste pekné a úspešné dni a už sa tešíte na nadchádzajúci víkend. Ja mám ešte všetko skúšky pred sebou, takže sa každý deň veľmi poctivo učím a pripravujem. Ale v sobotu som urobila výnimku, potrebovala som menšiu prestávku a s mamkou sme sa rozhodli ísť na výlet do Viedne. Ako som vám už spomínala, Viedeň som nikdy poriadne nenavštívila, takže som bola zvedavá a nedočkavá. Ospravedlním sa vopred vám, ktorý Viedeň milujete, ale nás popravde ničím neohúrila. Neberte ma v zlom, rozhodne sa nájdu krásne miesta, my sme tam boli len jeden deň, za ktorý sme stihli prejsť centrum. Ale aj to málo čo sme z nej videli, nás veľmi nezaujalo. Obe sme sa zhodli na tom, že Praha je oveľa krajšia, má úžasnú a "hrejivú" atmosféru, je to miesta, kam by som sa s najväčšou radosťou ihneď vrátila. Napriek tomu sme sa mali skvele. Dúfam, že som nikoho týmto neurazila, je to len môj názor a môj pocit, ktorý vo mne toto mesto zanechalo. Navštívili ste Viedeň? Páči sa vám? Ktoré je vaše najobľúbenejšie mesto? 




Hello, my lovely readers! I hope you are doing well and you are readyf for the upcoming weekend. All my exams are still ahead of me so I am studying every day. But on Saturday I had a little break and my mom and I decided to go on a little trip to Vienna. I have never been to Vienna properly so I was very excited. I want to apologize to all of you who love Vienna, but I must be honest with you, Vienna was not very interesting for me. We both think, that Prague is much more beautiful and we would love to go back there. But I do not want to be very negative, we had so much fun and it was an amazing day. Have you been to Vienna? Do you like the city? Which city is your favourite? 












5 komentárov:

  1. Vídeň je krásná, jen to chce z těch klasických míst zabloudit do bočních uliček ;)
    Ale ano, máš pravdu, Praha je její krásnější sestra =)

    Pěkný víkend,
    Michael
    MesHommes.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Praha je aj podla mňa krajšia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc hezké fotky! :)
    Já už jsem měla šanci Vídeň navštívit, neboť jsme byli na vinobranní ve Znojmě, což je relativně kousíček, ale nakonec jsme to nechali na jindy:) Ale nášvtěvu Vídně rozhodně plánuju:)
    Moc hezké fotky, sluší Ti to! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné fotky! Hned bych si taky zajela do Vídně:)
    P.S. - ať to dopadnou dobře zkoušky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Looks so beautiful, I like the buildings style and also you look so haapy :) Can't wait to visit Vienna too haha

    OdpovedaťOdstrániť