sobota 27. februára 2016

New Beauty Products // KIKO cosmetics

Krásnu sobotu, milí čitatelia! Aký bol váš týždeň? Ja mám za sebou niekoľko celkom náročných dní. Začal sa nový semester a doposiaľ sa javí, že bude jeden z najťažších. Jediná vec, ktorá ma teší je fakt, že sa mi všetky prednášky páčia, sú veľmi zaujímavé a na každú jednu sa teším. V živote veľmi záleží na tom, či robíte niečo čo vás baví a napĺňa, alebo naopak. So záujmom dozvedieť sa nové informácie sa mi vstáva pred piatou ráno trikrát do týždňa oveľa ľahšie, než v prípade, keby ma predmety ničím nelákali. A aby toho nebolo málo, tak som na to všetko trochu chorá. 

Dosť sťažovania sa a späť k podstate tohoto článku. Už veľmi dlho poznám taliansku kozmetickú značku KIKO a v minulosti som niečo od nej vyskúšala. Pred pár dňami som si všimla, že mali veľké zľavy, neodolala som a pár vecí si objednala. Prišli naozaj veľmi rýchlo a celkový dojem je dobrý. Najviac sa mi páči čierna tekutá očná linka Precision Eyeliner, s ktorou sa náramne ľahko pracuje, má skvelý pigment a rýchlo na očiach uschne. Jediná nevýhoda je fakt, že sa celkom ľahko rozmaže, čo je ideálne pri odličovaní, ale nie pri neopatrnom dotyku oka, preto si treba dávať pozor. Ďalej mi prišiel rúž Unlimited Stylo Long-lasting lipstick v odtieni 13 Cocoa. Ako hovorí názov, na perách naozaj dlho vydrží, máte pocit, že sa do nich doslova vsiakne. Ale nie je vysušujúci, čo sa mi páči. Produkt, na ktorý som bola asi najviac zvedavá je rozjasňovač, ktorý nie je úplne podľa mojich predstáv, chcela som niečo krémovejšie, ale svoju funkciu splní veľmi dobre. A nakoniec tu máme očné tiene Water Instant Colour Eyeshadow v odtieni 218 Grapefruit Pink. Viem, trošku pre mňa netradičné, ale chcela som skúsiť niečo nové, ale zistila som, že to nie je ono. Ale očné tiene sú samy o sebe veľmi dobré, sadnú na viečko a držia celý deň. 

Máte s KIKO MILAN nejaké vlastné skúsenosti? 




Happy Saturday, my dear readers! How was your week? Mine was a little bit crazy and very very busy. My new semester started so I have more tasks and things to do. I think this semester is going to be the hardest one. But fortunately, all my classes are very interesting and I actually like topics we are discussing during the lessons. 
I have already heard about this italian cosmetic brand KIKO and I tried some products in the past. The other day I noticed they had sales so I couldn't resist and I ordered some new products: Precision EyelinerUnlimited Stylo Long-lasting lipstick in the shade 13 Cocoa, highlighter (not in stock) and Water Instant Colour Eyeshadow in shade 218 Grapefruit Pink. 

Do you have some experiences with KIKO MILAN cometics? 



5 komentárov:

  1. ten rúž by som veľmi rada vyskúšala, lebo to znie tak, že je naozaj dobrý :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to je super že ťa škola baví! :) ja som mala skôr opačný problém .. a KIKO značku poznám ale ešte som nič nevyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O této značce jsem již slyšela a většinou to byly pozitivní reakce. Třeba si taky někdy něco vyzkouším:)

    OdpovedaťOdstrániť