sobota 15. októbra 2016

Love for Fashion

Milí čitatelia, počas hodiny angličtiny sme s profesorkou preberali tému - móda. Chcela vedieť ako sa na módu pozeráme, či je pre nás dôležité to, ako vyzeráme a ako sme oblečení a či spôsob obliekania definuje človeka. Zazneli rôzne názory. Niekto to nerieši, niekto zasa hej. Každý sme iní a máme na vec svoj vlastný názor. Len jedno dievča ma svojou reakciou úplne zarazilo. S hroznou vervou sa pustila do blogerov a do dievčat, ktoré rozprávajú o svojom oblečení a o tom čo si kúpili. Viem, že nie každému sa to môže páčiť alebo nie každý to chápe, ale tak výbušne a s opovrhnutím sa do toho pustiť sa mi zdalo dosť prehnané. 
Ako som už písala, každý sme iní a máme svoje záľuby a činnosti, ktoré vypĺňajú náš voľný čas. Keď sa niekto rozhodne svoj čas vložiť do blogovania, prečo by mal byť odsudzovaný? Nepáči sa mi, že veľa ľudí sa na tých, ktorí majú radi módu, pozerajú zle. Je to možno podľa niektorých povrchná záležitosť, ale myslím si, že aj tí, ktorí to súdia, si dajú aspoň trochu záležať ako vyjdu na ulicu. Neviem aký máte na to názor vy, rada by som ho počula. Na druhej strane by som tiež chcela spomenúť to, že aj toto "hobby" sa môže stať úplnou závislosťou a narásť do neznesiteľných rozmerov. Všetko treba robiť s mierou a na všetko sa treba dívať trochu s odstupom. Len ma mrzí, že niekedy sa na blogerov ostatní pozerajú ako na povrchných ľudí, ktorí toho v hlave moc nemajú a sú sebe-strední. Čo si o tom myslíte vy?


 (sweater: Zara, shirt: Mango, jeans: Pull&Bear, shoes: Deichmann) 






10 komentárov:

  1. Ja mám rada módu, mám rada vkusné, estetické veci a nemyslím si, že by na tom bolo niečo zlé, resp. žeby som práve kvôli tomu bola povrchná. Veď šaty nie sú iba funkčné, ale môžeme nimi všeličo vyjadriť.

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S názorom tej dievčiny nesúhlasím! Nemá právo súdiť ľudí, ktorých nepozná. Každý je iný a každý má iné priority. Niekto si potrpí na oblečení a na to ako vyzerá a niekto zas nie. Je to každého osobná vec. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. love your sweater!! :)

    x tiphaine
    http://www.tiphainemarie.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásny štýlový outfit, veľmi pekne skombinované :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež som sa stretla s tým, že keď som povedala že som blogerka pozerali sa na mňa inak. Osobne na tom nevidím nič zlé, prezentovať sa týmto spôsobom. Na fotkách si krásne oblečená - veľmi ti to pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já mám takto svetr přímo spojený s košilí z Primarku, takže takhle kombinace je pro mě top! líbí se mi :) a k těm blogerům. vím, že v mém okolí jsou lidi, co to odsuzují, mají z takových lidí srandu a kritizují. Před němi dost nerada říkám, že jsem blogerka, i když se za to nestydím, že mám takové hoby, není mi příjemné to vysvětlovat lidem, co se takto chovají a co to ani po vysvětelní nepochopí.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť