nedeľa 11. decembra 2016

CHRISTMAS GIFT GUIDE FOR HER 2016

Christmas Gift Guide 2016




Milí čitatelia, zostávajú už len dva týždne do Vianoc. Tiež tomu nemôžete uveriť?! Ja už mám skoro všetky darčeky nakúpené a mám z toho radosť. Musím sa priznať, že každý rok to pojmem s rozvahou a nikdy príliš nebláznim. Ale určite sa tu nájde niekto, kto s vyberaním a kupovaním darčekov zápasí, preto som pripravila, ako každý rok, pár typov pre vás. Ide hlavne o darčeky vhodné pre ženské pohlavie, pretože tie sa mi ľahšie vyberajú. Samozrejme sa ich nemusíte striktne držať a kupovať presné produkty, o ktorých rozprávam, skôr ide o inšpiráciu a váš darček doladíte podľa vkusu osoby, ktorej je určený.  

Pre milovníčku kozmetiky - skoro každá žena sa rada maľuje, takže darček v podobe nejakého rúžu alebo laku na nechty sa vždy zíde. Na obrázku môžete vidieť rúž od Estée Lauder, ktorý sama vlastním a som s ním osobne nesmierne spokojná. 

Pre športovkyňu - ja rada behám a cvičím, takže ma vždy poteší, keď si pod stromčekom nájdem nejaké nové športové oblečenie. Povedzme si pravdu, s novým oblečením sa nám do cvičenia púšťa omnoho ľahšie. Tiež by som sa nenahnevala športovým hodinkám, ktoré okrem času taktiež ukazujú počet kilometrov, krokov, spálených kalórií, srdcový tep, tempo, rýchlosť a veľa ďalších užitočných informácií. 

Pre knihomoľku a zápisníkovú maniačku - kniha alebo diár na nový rok je skvelým darčekom na Vianoce. O knihe All The Bright Places od Jennifer Niven som už na blogu viackrát písala a to vysvetľuje fakt, že sa mi veľmi páčila. Jedna z najlepších kníh aké som za tento rok prečítala. Myslím si, že by mohla urobiť radosť každému. A ja si plánujem kúpiť (ako darček pre seba) nový motivačný diár od sestier z A Cup of Style. Musím povedať, že sa im vydaril. 

Pre náročnú ženu - kvalitnou a luxusnou kabelkou potešíte snáď každú ženu. Mňa zaujala kožená kabelka cez rameno od Chloé. Bola to láska na prvý pohľad, bohužiaľ, na takú si budem musieť ešte počkať. 

Pre milovníčku domácej pohody - je dôležité spríjemniť si priestor, v ktorom trávite či už pracovný, alebo voľný čas nejakou voňavou sviečkou alebo pekným obrazom. Ja mám najradšej vanilkové sviečky, zaujala ma táto od Diptyque, ktorá je síce drahá, ale počula som na sviečky od tejto značky samú chválu a ako darček sa pekne a elegantne prezentujú. Tiež som nemohla nespomenúť keramickú varnú konvicu, ktorá už len na pohľad vyzerá úžasne. 

Pre cestovateľku - na cestách je dôležité vedieť čas, aby sa nestalo, že zmeškáte let, odchod autobusu alebo vlaku. Hodinky sú skvelým darčekom. Vždy som preferovala hodinky s veľkým ciferníkom a v poslednej dobe sa mi zapáčili tie z ružového zlata. Prstienok vo tvare lietadla sa mi až priveľmi páčil, aby som ho tu nespomenula. 


Čo si želáte vy nájsť pod stromčekom? Máte tento rok nejaké špeciálne priania? 

2 komentáre:

  1. Keramická varná konvica je skvelý nápad, po podobnej som minule pokukoval :) My máme ale vybratú od značky Smeg, ktorá má krásny čistý a zároveň retro dizajn... Len vzhľadom na jej cenu na ňu budeme ešte chvíľu asi šetriť :)))

    Patrik
    http://www.meshommes.com

    OdpovedaťOdstrániť