streda 4. januára 2017

December Photo Diary

Najdrahší čitatelia, s menším oneskorením vám chcem z celého srdca zaželať šťastný nový rok, aby vás v ňou stretlo len to pekné, aby ste sa mali dobre, aby ste boli zdraví (veď na tom najviac záleží) a aby sa vám podarili splniť všetky predsavzatia, ktoré ste si na tento rok stanovili. Popravde, ja som si predsavzatia tento rok dala úplne po prvýkrát. V niektorom z minulých článkov som hovorila, že sa na to chystám a chcem sa ich držať. Sú to väčšinou plány a ciele, ktoré chcem za tento rok dosiahnuť. Tie hlavné sa týkajú univerzity, ktoré sú pre mňa teraz dosť dôležité, keďže mám pred sebou už len rok štúdia. Ďalšie sú späté s cestovaním, ktoré tento rok plánujem, ale zatiaľ o ničom nechcem hovoriť. A potom sú to také, ktoré sa vzťahujú na môj osobný život a zdravie, či už vonkajšie, alebo vnútorné. Dúfam, že ma motivácia, ktorú mám teraz, počas roka neopustí. 
Dali ste si predsavzatia? Ak máte chuť, podeľte sa s nimi so mnou. 
Silvestra som oslávila v pokoji domova a popravde mi to vôbec neprekážalo. Včera som sa necítila dobre. Po krásnych viac ako dvoch týždňoch strávených spolu s mamkou sa včera musela vrátiť späť domov a ma prepadol smútok. Už sa mi to dlho nestalo, zvykla som si, že žijeme ďaleko od seba, ale včera ma to z nejakého dôvodu mrzelo. Ale stačilo málo a cítila som sa lepšie. Napísala som svojej najlepšej priateľke, ktorá žije v Anglicku a nevidíme sa často. Už počas nášho rozhovoru som sa cítila oveľa lepšie. Ako málo stačí! Som nesmierne šťastný človek, že mám takú kamarátku, ktorej môžem všetko povedať, so všetkým sa jej posťažovať a aj napriek tej diaľke, ktorá nás delí, si môžeme navzájom pomôcť a dodať silu. Máte aj vy takého človeka? A ako ste oslávili Nový rok?


Pozrime sa spolu na fotky z posledného mesiaca roku 2016 ...













5 komentárov:

  1. Všetko dobré do nového roka aj tebe :)
    Presne viem, ako si sa cítila, keď mamka odchádzala... ja som bola na Vianoce doma a tak nejak som si na dva týždne zvykla zas byť dievčatko... Silvestra som oslávila v Ba s priateľkou v posteli, nejak nie sme na také tie šialené party alebo ohňostroje v meste, ale mali sme príjemný spoločný večer :)


    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné fotky :) a to cappucino si idme hneď dať aj ja :)

    TheDaniellaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Silvestr jsme si udělali s přítelem poklidný, byli v kině, hráli hry.. a bylo to moc fajn :) Ať se ti při plnění předsevzetí daří! Poslední fotka je top!

    OdpovedaťOdstrániť