nedeľa 22. augusta 2010

„Hviezdne kérky“

V augustovej Eve bol krásny článok s názvom Hviezdne kérky, kde ukazovali a popisovali najznámejšie tetovania na slávnych Hollywoodskych hviezdach. Myslím, že veľa dievčat ten článok muselo čítať, pretože magazín Eva je veľmi známy a obľúbený. Ale chcem počuť váš názor na tetovanie. Dali by ste si niekedy tetovanie na svoje telo? Budem rada, keď mi napíšete vlastné názory alebo skúsenosti.

Keby som mala za seba napísať a vyjadriť názor, tak sa priznám, že tetovanie milujem a veľmi sa mi to páči. Rozhodla som sa, že svoje najdôležitejšie životné okamihy, skúsenosti, poznatky (alebo čokoľvek iné) si zaznamenám na svoje telo. Možno sa to niekomu bude zdať ako úplná hlúposť. Každý máme iný názor a ja chcem počuť práve ten Váš. 





Prajem vám krásnu nedeľu

9 komentárov:

  1. clanok som citala,ale neviem ci by som na tetovanie nabrala odvahu :D myslim to tak,ze by to vyzeralo blbo kebyze mam ako stara 80rocna babka tetovanie na tej zosuverenej kozi ..tak neviem :D ale laka ma to .D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já článek nečetla....nevím jestli se u nás Eva prodává....ale (!!) já tetování mám. Podobné jako Victoria Beckham, hebrejsky, akorát na bedrech. Hodně pro mě znamená, takže nemyslím, že bych někdy začla litovat...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. chci tetování.. půjdu na něj v zimě a jediné co zatím stoprocentně vím, je, že mě máma zabije :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiež mám túto Evu doma a som ZA tetovanie. No musela by som si poriadne premysliet čo a kam chcem zväčniť, lebo to bude navždy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. článok som čítala.
    milujem evu!
    páči sa mi tetovanie, ak by som si mala dať tak by to bolo na zápestie, a možno aj na krk a dole okolo kotníka.
    ale mám citlivú pokožku asi ako každú bunku môjho tela a neviem ako by zareagovala na tetovanie, preto mi to ani mama nechcela dovoliť.
    a na druhej strane, ak by ma to neskôr omrzelo nič by som s tým nenarobila. v tom vidím výhodu piercingov - nepáči sa ti už - vyberieš a dierka zarastie.
    radšej si dopichám uši,pery :)
    ps.myslela som že si skončila s blogom, si mi nedala vedieť že meníš adresu :(
    maj sa
    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. dlho túžim po tetovaní a chcem to na krk. len sa bojím bolesti :D a k otázke. kerka by mala niečo znamenať, to rozhodne! predsalen, budeš ju mať na sebe celý život...... a takisto je treba si rozmyslieť kam, kvôli práci a tak... len jedno upozornenie: tetovanie je vraj droga, ak raz začneš, neprestaneš :) mám okolo seba živé príklady. môj postoj je však vysoko pozitívny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ak to nie je len impulz, ktory ta nedavno napadol a casom ta omrzi, potom do toho chod.
    Ja som nad tetovanim v tribalovom style rozmyslala uz velakrat. Ale prave preto ako dlho nad tym uvazujem a nie som si ista, do toho nejdem. myslim, ze tie peniaze viem vyuzit ovela lepsie.
    A ako uz bolo napisane, tetovanie je naozaj droga. A bolo to aj vedecky dokazane, pretoze je to nieco ako plasticka operacia. Clovek stale na sebe nieco "vylepsuje", kym to uplne nedomasti a potom uz vylepsovat naozaj musi:D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nie, myslim ze tetovaniu nepodlahnem.. je viac dovodov, ale ten naj je asi to, ze este nikdy v zivote som nevidela tetovanie, ktore by sa mi pacilo aj na starsom al starom cloveku... a ja sa chcem dozit aj starsieho veku ..:) proste sa mi to zda nevhodne.. naco, ked existuju kerky, kt vyjadria to co maju na presne ten cas, kedy je to pekne a vkusne.. pride mi to ako: "cool, to je fakt tetovanie al "len" kerka?" robi sa z toho zbytocne halo... ale ked sa to niekomu paci, prosim..

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tetování se mi moc líbí, ale jemné, něco takového, jako má na ruce Amy Winehouse bych si vytetovat nenechala. Taky se mi nelíbí tetování bez významu, musí za ním stát nějaký příběh. Nechala bych si vytetovat něco, co vyjadřuje moji osobnost nebo mé životní heslo..

    OdpovedaťOdstrániť