štvrtok 23. septembra 2010

Jeseň dorazila aj sem

Keď si prezerám fotky na rôznych blogoch vidím, že veľa z vás je už oblečených naozaj jesene. Ja už sa toho neviem dočkať. Naozaj milujem rôzne šály, šatky, dlhé bavlnené svetre a kožené rukavičky. Jediná vec, ktorú si chcem jednoznačne na jeseň kúpiť je nejaký skvelý klobúk, ktorý mi presne pristane na hlavu a nebudem v ňom vyzerať ako hlupák. Ale bude to náročná úloha, pretože neviem kde to pátranie začať a vôbec neviem s kým. Vždy som chodila nakupovať s mojou milovanou mamkou, s ktorou som si to vždy náramne užila, ako dve najlepšie priateľky. Ale mamka je teraz na Slovensku a ja som sama v Itálii, kde to skoro vôbec nepoznám. Musím to nejak vymyslieť, len to bude trochu zložité, hlavne kvôli mojej zdržanlivosti a hanblivosti.

Aj do Itálie zavítala jeseň. Po cestách sa povaľujú kôpky žltého lístia, ktoré šuchoce pod nohami. Ráno, keď idem do školy je naozaj chladno. Veľmi často tu fúka vietor, ktorý vám zalieza pod oblečenie. Ale poobede sa oteplí natoľko, že môžete chodiť v krátkom rukáve a s holými nohami. Už túžim po poriadnej jaseni, zachumlať sa do niečoho teplého a na hlavu si nasadiť čiapku. A ranné hmly tiež majú svoje kúzlo a čaro.

Je naozaj ťažké robiť fotografie sama. Vždy som mala mamku pri sebe, ktorá ma s radosťou fotografovala. Ale sľubujem, že niekedy to bude lepšie, len musíte byť trpezlivý a zatiaľ si vystačiť s takýmito fotkami. 


13 komentárov:

  1. kabelka je ozaj dokonalá ♥ aj ten plagát Pána prsteňov v pozadí :P

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem vám. Je pravda, že som sa do tejto kabelky veľmi zamilovala a rada ju nosím. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta kabelka má uplně úžasné zapínání! :)
    A teď doufám že tě potěším a nebo aspon neurazím (:)) ...na páté fotce mi připomínáš Hilary Duff. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kabelka je naozaj pekna..a vela zdravu IT :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. budu se opakovat, ale vypadas strasne sympaticky :) a ta kabelka je vyborna!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. PookeBoop♥: Naozaj sa neurazím, pretože nie si jediná kto ma k nej prirovnal. Veľa ľudí z môjho okolia, ale aj neznámi ľudia mi povedali, že sa na ňu veľmi podobám. Ja tam teda toľkú podobu nevidím, ale určite mi to aspoň trochu lichotí :):):)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tuhle tašku scháním už dlouho mohla bych se tě zeptat odkud je??:O
    A vypadáš uplně užasně♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. a můžu se tě zeptat kolik stála?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ďakujem za pekné komentáre na blogu. Dúfam, že sa máš naozaj tak dobre, ako píšeš :) Držím palce, nech sa darí aj naďalej...

    OdpovedaťOdstrániť