piatok 26. novembra 2010

UGG boots (Yes? or No?)

Predpokladám, že všetci poznáte tieto topánky alebo ste ich aspoň na niekom videli obuté. Prišli k nám z Austrálie pod značkou UGG. Sú naozaj teplučké a pohodlné, čo sa v zime naozaj hodí, hlavne, keď je po kolená snehu a zo striech visia veľké cencúle ľadu. Ale (ALE) ja som im ešte na chuť neprišla a nepodľahla som tomuto vzrastajúcemu trendu. Čo som si všimla, tak v Itálii sa to naozaj uchytilo, snáď každé druhé dievča ich má na sebe. Zdajú sa mi veľmi neforemné a moja mamka sa o nich vyjadrila, že sú ako babičkine „bačkory“. Tým nechcem nikoho uraziť, možno aj ja zistím, že lepšia obuv proti mrázu neexistuje (dnes prišla naozaj veľká zima a len niekoľko kilometrov od nás už napadol aj sneh)! Chcem počuť Vaše názory na tieto topánky? Či sa Vám páčia, či Vám v skrini stojí niekoľko párov týchto veľkých mäkkých čižiem?! 

 (všetky fotky sú zo stránky deviantArt.com)

28 komentárov:

  1. rozhodně nejpohodlnější obuv světa..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No... kdysi jsem o nich uvažovala, ale to jen proto, že vypadají pohodlně, ale do ulic bych s nimi nikdy nešla. Jednak to jsou opravdu "babičkovské bačkory" a pak myslím, že s mým stylem chůze (tam zakopnu, tak mi podjede noha, tam kopnu,...) by to nevydržely ani půlku sezony. :D A pak taky nerada nosím něco, co je "trendem" a má to každý druhý. Zrovna dneska jsem si byla kupovat nové zimní body a byla to docela fuška, ale mám je. Pěkné a hlavně praktické. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Prave ugg su dokonale! Ale priserne drahe! :) chcela by som jedny vlastnit... Ja do snehu na gulovacku nepotrebujem nosit stekle... pohodlnost a teplucko nadovsetko! :)

    Mimochodom, ked boli gumaky v zahranici a u nas nie vsetci sa mi smiali.. a dnes mi moje farebne gumyky pochvalila na zastavke aj jedna babka... :) Takze asi tolko k tym zmenam trendu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vieš čo, rozmýšľam nad tým, že si jedny kúpim, členkové hnedé.. ja ich volám že perníkové, lebo mi nenormálne pripomínajú perník :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne sa to teda nepáči ani trochu, okomentovala som to rovnako ako tvoja mama :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mne sa pacia a je v nich krasne teplucko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nemám ani jedny, i když jsem nad tím uvažovala občas, možná si nějaké pořídím jednou, ale stejně - dyť mají všechny úplně na nic podrážku. Nevěřím, že se v nich chodí dobře ve sněhu, nebo když mrzne. Přijdou mi spíše jako módní výstřelek na konec podzimu a začátek jara, než boty přímo na zimu.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zatím žádné nemám, ale asi si je v nejbližší době koupím, do těch chujavic, kdy je každému včetně mě absolutně jedno co že to neforemného jsem se rozhodla obout:) Prý jsou neskutečně teplé a pohodlné...;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. uu..me se docela líbí,ale teď je maj všichni a navíc mi to připadá spíš jak vnitřek do bot...:D:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Přemýšlím že si je koupím, ikdyž mi přijdou asexuální,a na mé noze budou asi vypadat katastrofálně:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tyhle boty se mi líbí na ostatních, ale mám tak trochu strach, že u mě už by tomu bylo jinak.. :D Ale je pravda, že v nich musí být opravdu velké teplo.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. no tak prave ugg nemam no akoze tie ugg vkastnima je v nich super az do kedy zo snehu enni brecka su super!!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Co vidím na fotkách tak od téhle značky jsou vyloženě nejhezčí.. ale taky jsem jim nepropadla, musej být tpelé a pohodlné ale ta estetická stránka mě trápí, hlavně protože táta by na mě koukal furt kysele a o příteli ani nemluvě :D a já se líbím ráda

    OdpovedaťOdstrániť
  15. So lovely!
    yes :)))

    LOVE
    minnja

    http://minnja.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Já tyhle boty moc ráda nemám. Mám plochou nohu a tak nějak mi všichni tvrdí, že nohy se v tom ničí. Hlavně ráda nosím podpatky a to je pak skok, z takových bot :D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ako vyzerá to pekne a musí byť v tom aj teplo ale keď vidím ako tie baby v tom šmatlú a ešte keď počúvam ako im pretekajú keď je mokro sneh člapkanica tak by som ti ich neradila ale zase do suchej zimy sú ok len či bude tento rok suchá zima to ťažko povedať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Yes!!!Někdo je miluje a někdo je nenávidí! Ale já je mám ráda a jsou ty nejpohodlnější boty.

    http://dasdushablog.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Poznám poznám, doma mám a strašne rada nosím ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. miluju Uggs! jsou teplé a vypadají úžasně ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. ugg... kapitola sama o sebe... ja som medzi tými, ktorým sa nepáčia a tými, ktorým sa páčia. osobne nevlastním ani jedny, ale keď vidím spolužiačku, ako jej je pohodlne a teplo, zatiaľ čo ja som sa zmŕzala, premýšľala som, že by som si jedny zadovážila... nestalo sa tak (či zatiaľ, sa uvidí:))

    OdpovedaťOdstrániť
  22. já jsem si jedny takové ve stylu ugg koupila. nejsou to originály (nekoupila bych si je protože jsou kožené a protože jsou drahé) a mají trošku jinak řešenou podrážku, je tlustší a vyšší a jsem s nima hroooozně moc spokojená.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Já UGG boots mám a nevyměnila bych je za žádné jiné! :)) Ale ty "náhrady" jsou děsné! :/

    OdpovedaťOdstrániť
  24. myslíte že budú IN aj zimu 2012/2013 ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bývam teraz v Taliansku a môžem ti povedať, že tam ich aj teraz vidím veľmi často, takže myslím, že nimi nemôžeš nič pokaziť. Ale pravdupovediac, v žiadnom módnom časopise som o ich návrate nečítala.

      Odstrániť