utorok 11. júna 2013

Two weeks at home

Už je tomu týždeň čo som opustila domov a odišla späť do Talianska kvôli skúškam. Ako som spomínala v minulom článku, skúšky sú v plnom prúde. Popravde sa už neviem dočkať až celý zhon a stres upadne a začnú sa tie pravé prázdniny. Veľmi sa teším! 

Počas dvoch týždňoch doma som kvôli učeniu skoro nič nestihla, nevidela, nezažila. Musím sa priznať, že som mala veľmi ťažké chvíle a to neustále zamračené a vlhké počasie tomu moc nepridalo. Prinášam vám len zopár veľmi „random“ záberov. Niektoré fotky sú z môjho instagramu, na ktorý sa rozhodne pozrite. 

Prajem vám krásny deň! 


It’s already a week I had left my home and went back to Italy for my exams. As I mentioned in my previous article, I have a period of exams right now. Actually, I can‘t wait for the moment when all the rush and stress end and the real holiday will begin. I am very excited! 
During two weeks at home I had not a lot of time to do my favourite things because I had to learn really hard. I have to admit that I had a very difficult time and the cloudy and wet weather made my mood worse. I post only few random shots. Some photos are from my instagram, check it out and follow me. 
Have a really lovely day! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára