nedeľa 22. septembra 2013

It's time to start living

Už sú to viac ako dva týždne, čo som išla odviesť mamku na letisko do Brna spolu s mojou kamarátkou. Bola to nezabudnuteľná jazda. Mamka letela do Talianska na dovolenku, odpočinúť si a načerpať sily. Medzičasom som trávila dni doma a užívala som si posledné dni prázdnin. Vo štvrtok som aj ja pricestovala do Talianska, pretože zajtra sa mi začína druhý ročník vysokej školy. Čas tak neuveriteľne rýchlo letí, mamka sa dnes večer vracia späť domov, už teraz viem, že mi bude veľmi chýbať. 
Prázdniny sa mi končia, čo je veľmi smutné, ale som zvedavá aký bude tento nový školský rok, teším sa na nové predmety a nové zážitky, ktoré ma dúfam čakajú. Držte mi zajtra palce! 


It's been over two weeks since I went to take my mom to the airport to Brno with my friend. It was an unforgettable ride. Mom flew to Italy for a vacation. Meanwhile, I spent days at home and I was enjoying the last days of the summer holiday. On Thursday, I also arrived to Italy, because tomorrow I begin the second year of college. Time flies so incredibly fast, my mom returns home tonight and I already know that I will miss her. 
Holidays are over, which is very sad but I am looking forward to this new school year and I am excited for new subjects and new experiences. Keep your finger crossed tomorrow! 








4 komentáre:

  1. skvele fotky, tak ti teda držím palce.:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. Ďakujem, zvládla som ho dobre, je to iné ako v prvom ročníku, keď nič nevieš a si úplne stratená, teraz sa cítim istejšie :)

      Odstrániť
  3. Great post dear, you look adorable! X Anna

    www.fashionanna.com

    OdpovedaťOdstrániť