piatok 28. novembra 2014

Last few days in photos

Milí čitatelia, máme za sebou ďalší pracovný/školský týždeň a konečne prišiel vytúžený piatok a dúfajme, že oddychový víkend nasleduje hneď po ňom. Zajtra ráno ma príde do Talianska pozrieť moja mamka, na ktorú sa veľmi teším. Zostane tu len do utorka, ale dúfam, že si užijeme nejaký čas spolu a poprípade niečo vyfotíme. Pre dnešný piatkový večer som si pripravila pár fotiek (z môjho Instagramu) ako taký krátky zostrih mojich posledných dní. Prajem vám krásny zbytok večera a príjemný víkend!

My dear readers, the week is over and Friday finally arrived and I hope that the relaxing weekend follows right after it. Tomorrow my mom is going to visit me in Italy and I am so excited to see her. She will be here until Tuesday and I hope we will spend some great time together and maybe take some photos. For today's Friday evening I prepared a few photos (from my Instagram profile) to show you some of the moments from past few days. I wish you a nice evening and weekend!

Bola som na výlete v Toskánsku a zažila som tam takýto prekrásny východ slnka. /  I was in Tuscany where I experienced such a beautiful sunrise. 

Môj obľúbený drink - spritz, ktorý v Toskánsku chutil oveľa lepšie. / My favourite drink - spritz which tastes even better in Tuscany. 

Bola som v krásnom kine na prvej časti tretieho filmu Hunger Games. Skvelý film! / I was in this beautiful cinema to see the first part of Mockingjay. Great movie!

S mojou úžasnou kamarátkou Ely je vždy zábava. / With my amazing friend Ely is always fun. 

Víkendové venčenie našej Maffy. / Weekend walk with our dog Maffy. 



Aký bol váš týždeň? Aké máte plány na víkend?
How was your week? Do you have some plans for the weekend?

3 komentáre:

  1. Na tento víkend jsem se také těšila. Ve škole toho bylo jaksi moc + v pátek byly třídní schůzky a vážně jsem se už nemohla dočkat, jak se budu celý den povalovat, pít kafe, číst blogy a další líné činnosti na které nemám přes týden čas. Doufám, že si těch pár dní s mamčou užiješ a fotky jsou vážně krásné:)

    OdpovedaťOdstrániť