piatok 10. apríla 2015

I ♥ Spring with Cedr.cz

Milí čitatelia, jaro je v plnom rozkvete, slnečné lúče sú každým dňom teplejšie, všetko je farebnejšie a aj naša zimná pochmúrna nálada sa vytráca. Prečo si ju nevylepšiť nejakými peknými dekoráciami alebo drobnosťami, ktoré spríjemnia priestor, v ktorom trávime najviac času? Veľmi pekné a originálne ozdoby a bytové doplnky nájdete na stránkach obchodu CEDR GROUP

Ja som sa nechala inšpirovať jarom a tiež blížiacim sa dňom lásky 1. májom a vytvorila som koláž vecí, ktoré by sa mi v mojom pokoji páčili, ale tiež môžu poslúžiť ako pekný darček pre vašich milovaných. Vybrala som poväčšine veci, ktoré nejakým spôsobom vyjadrujú tému lásky. Najviac sa mi na stránke páčili rôzne hrnčeky. Na fotke vidíte len jeden, ale dokázala by som si ich vybrať oveľa viac. Taktiež sa mi páčili vankúše, medzi ktorými by som si ťažko vyberala len jeden. 

Rozhodne sa oplatí na stránku cedr.cz pozrieť. Myslím si, že každý si tam nájde niečo podľa vlastného vkusu. 

Milí čtenáři, jaro je v plném rozkvětu, sluneční paprsky jsou každým dnem teplejší, vše je barevnější a také naše zimní pochmurná nálada se vytrácí. Proč si ji nevylepšit nějakými pěknými dekoracemi nebo drobnostmi, které zpříjemní prostor, ve kterém trávíme nejvíce času? Pěkné a originální ozdoby a bytové doplňky najdete na stránkách obchodu CEDR GROUP.  

Já jsem se nechala inspirovat jarem a také blížícím se dnem lásky 1. květnem a vytvořila jsem koláž věcí, které by se mi v mém pokojíku líbily, ale také mohou posloužit jako pěkný dárek pro vašich milovaných.  Vybrala jsem povětšinou věci, které nějakým způsobem vyjadřují téma lásky. Nejvíce se mi na stránce líbily různé hrnky. Na fotce vidíte jen jeden, ale dokázala bych ich vybrat mnohem více. Také se mi líbily polštáře, mezi kterými bych si těžko vybírala jen jeden.

Rozhodně se vyplatí na stránku cedr.cz podívat. Myslím si, že každý si tam najde něco podle vlastního vkusu.


1. Závěsný nápis LOVE (link)
2. Jumbohrnek bílý/černé srdce (link)
3. Krabička na čaj (link)
4. Svícny (link)
5. Polštář (link)
6. Svícny (link)

5 komentárov: