streda 15. apríla 2015

One week ago

Milí čitatelia, som späť v Taliansku a znovu si pilne plním svoje školské povinnosti. Našťastie je krásne počasie, ktoré mi dodáva veľa pozitívnej energie. Tieto fotky sú fotené presne pre týždňom, keď som trávila prázdniny doma. Užila som si doma chvíle voľna, ale popravde som sa už veľmi tešila do Talianska, ktoré sa stalo pre mňa prvým domovom. Veľmi som si na život tu zvykla a som šťastná. A ešte jedna jedna vec ma robí šťastnou, ktorá sa mi splní za necelý mesiac, ale o tom až neskôr. Zatiaľ sa majte krásne, prajem vám úspešný zvyšok týždňa. 

twitter / tumblr / instagram / snapchat - mariahanza

Dear readers, I am back in Italy and in school which stress me out and occupy my entire free time. Fortunately the weather is so beautiful and it gives me positive thoughts and energy. These photos are taken while I was at home. I enjoyed the holidays at home but I was looking forward to go back in Italy. Italy became my first home, I like it here and I am happy. And there is one thing which makes me even happier but about it I will talk later. I wish you an amazing rest of the week. 






6 komentárov:

  1. hi dear,very nice outfit..i like your skirt

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásny outfit :P :)) pristane ti to ako vždy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I love your outfit! I wish I could visit Italy one day. I'm following you now on bloglovin and g+. Checkout my blog and if you like it follow me too. :D

    http://perlasancheza.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť