utorok 12. mája 2015

H&M sunglasses

Milí čitatelia, dni v Taliansku začínajú byť veľmi teplé a slnečné. S predstihom k nám zavítalo leto, na čo si nemôžem sťažovať. Len keby mi náladu neznepríjemňovali blížiace sa skúšky a nedávna rodinná tragédia. Ale o tom nie je tento článok. Ako som písala, leto tento rok prišlo skorej a treba sa naň pripraviť. Už dlhú dobu som túžila po slnečných okuliaroch s farebnými sklami. Osobne ma mrzí investovať peniaze do drahých značkových slnečných okuliarov, pretože ich zasa tak často nenosím a veľakrát ich niekde zabudnem alebo sa mi v kabelke zničia. Ale pred pár dňami som bola v H&M, kde som objavila tento pár okuliarov. Sú presne také aké som si ich predstavovala. 
Ako ste na tom vy so slnečnými okuliarmi?

twitter / tumblr / instagram / snapchat - mariahanza

Dear readers, in these past few days the weather has been very hot and sunny in Italy. I think that summer came early this year about what I can not complain. So we need to be prepared for summer and for sunny days. For a long time now I have been dreaming about sunglasses with colored lenses. Personally, I do not want to invest money in very expensive sunglasses because I do not wear it that often and usually I lost them or they break inside my bag. The other day I went to H&M where I found the perfect pair of sunglasses. They are exactly how I wanted them to be. 
What about you and sunglasses? Do you wear them? 




2 komentáre:

  1. love the color of the lenses, so cool!

    danielle | avec danielle

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem si konečně poprvé v životě zaopatřil RayBan brejle, a rovnou clubmasterky a tak je teď skoro nedám z nosu =))

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť