piatok 22. mája 2015

White on white

Milí čitatelia, je to neuveriteľné, ale týždeň je za nami a znovu prišiel vytúžený piatok. Každým týždňom sa naň čoraz viac teším. Nebudem nič predstierať, som zo všetkého čo sa udialo a čo sa deje unavená. Keď sa pozerám na fotky, na mnohých samú seba nespoznávam. Bohužiaľ, musím priznať, že tento rok sa zatiaľ udialo viac zlých, negatívnych udalostí než tých pekných. Všeobecne nemám rada ľudí, ktorí si na všetko sťažujú a veľakrát som sama na seba za to nahnevaná. Ale na druhej strane si vravím, že človek má občas právo cítiť sa deprimovane, unavene, jednoducho nesvoj. Ako sa vraví, život nie je len cesta ružovou záhradou, mnoho krát nás z čista jasna zrazí na kolená. Človek v takej chvíli musí nabrať druhý dych a ísť ďalej. V tejto chvíli neviem, kde ho mám zobrať. Držte mi palce. 
Po tomto mojom "filozofickom" zamyslení vám chcem všetkým popriať krásny víkend! 



Dear readers, it is incredible but it's Friday again. With every week passing by I am looking forward to Friday more and more. I don't want to pretend anything I am pretty exhausted about everything that has happened and is happening now. When I look at the photos, many times I don't recognize myself. I look and feel tired.  Unfortunately, I must admit that this year more bad things have happened than those nice. I don't like people who complain about everything and I am angry to myself when I do it. But I am thinking that sometimes we have right to feel depressed, tired. Life is not always easy and it can bring you down. We should take a deep breath and keep going. But right now I don't know where to find the energy. Wish me luck. 
After this "philosophical" thought I want to wish everyone a beautiful weekend! 





(top: Mango, jeans: Zara) 

10 komentárov:

  1. Ty chvíle, kdy nás život sráží k zemi jsou od toho, abychom znovu z ní povstali ještě silnější než předtím. Držím palce, ať se to co nejdříve v dobré obrátí!!

    Hezký víkend, v rámci možností, i tobě =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. love your blog :)
    have a great weekend!
    kisses:)

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. úžasný outfit :)

    http://dailywithcappucino.weebly.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. slusi, v jednoduchosti je krasa:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Podle mě každý má sem tam takové ''slabší'' období. U mě je to třeba ta, že ve škole mi je fajn. Kolektiv mi vždy dokáže vykouzlit úsměv na tváří ale když dojedu domů, zahrabu se do peřin, jsem na všechny protivná a jsem schopna do konce dne nevypustit z úst ani jedno slovo. Vsadím se, že za pár dní to tak špatné už nebude:)

    Outfit je naprosto dokonalý! Ten top s výstřihem do V vypadá perfektně:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bílá barva se k tobě strašně hodí! Uplně ti ten top sluší:)

    OdpovedaťOdstrániť