nedeľa 3. mája 2015

Sunday post

Milí čitatelia, v stredu sme sa znovu s kamarátkou vydali na prechádzku po Modene. Chceli sme nájsť nejaké pekné miesto na zachytenie nejakých záberov. Milujem Taliansko a jeho typický architektonický štýl. Stačí zájsť za najbližší roh, kde nájdete krásne miesta, napr. pekná stena, starodávne dvere, okná s ošarpanými okenicami - toto všetko ma fascinuje. 
Počasie sa neustále mení, ale teplota zostáva stále veľmi príjemná. Tento deň som sa rozhodla pre jedny z mojich obľúbených letných šiat, ktoré som skombinovala s dlhým cardiganom a aby som tomu dodala trochu farby, prehodila som si cez seba šál výraznej červenej farby, ktorý som zobrala mamke. A na nohách mám svoje slip-ons, najlepšie a najpohodlnejšie topánky aké som kedy mala. Myslím si, že nejakú tú dobu ich nedám z nohy dole. 
Aké máte plány na zbytok nedele? Prajem vám úspešný štart do nového týždňa!

twitter / tumblr / instagram / snapchat - mariahanza


Dear readers, on Wednesday my friend and I went for a little walk in Modena to find some cute places to snap some photos. I love Italy and its typical architectural style. You just turn around the corner and you find very nice places, for example a beautiful wall, antique doors or windows with old looking shutters - all this fascinate me. 
The weather changes a lot but the temperature remains very pleasant. This day I decided to wear one of my favourite summer dresses which I combined with long cardigan. To add some color I decided to wear my red scarf which I stole from my mom. On my feet I was wearing my favourite slip-ons which are the best shoes I have ever had. I think I will be wearing them a lot. 
What are your plans for the rest of Sunday? I wish you a successful start to a new week. 





(dress: Promod, bag: H&M, shoes: Clarks)

6 komentárov:

  1. Tak příště přihoď i pár foto nějaké te architektury ;)..Itálie to je láska =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Love the dress you're wearing here hun, so pretty and perfect for summer. Sounds like a great sunday :)

    Elle
    www.theellenextdoor.com
    xx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Great outfit, I love the little bow on your cardigan :)
    Katherine |Erin and Katherine Talk Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Love the scarf!

    www.maireem.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc pěkný outfit! :-)

    todayfluffycookie.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť