utorok 21. júla 2015

Beauty Favourites // July 2015

Drahí čitatelia, viem, že zostáva ešte desať dní do konca júla a nie, nechcem, aby mesiac rýchlejšie ubehol (už tak uteká až priveľmi rýchlo), ale dostala som spontánnu chuť sa s vami podeliť s kozmetickými vecami, ktoré som si tento mesiac obľúbila. Myslím si, že som zhromaždila veľmi dobré veci, o ktorých by bolo škoda nevedieť, preto vám ich chcem čo najskôr predstaviť. Som zvedavá na vaším júlových obľúbencov, môže to byť čokoľvek a akéhokoľvek druhu, napíšte mi do komentárov. 

Dear readers, I know that there are still ten days  remaining till the end of July but I really wanted to show you my favourites that I have been loving this month. I think that all of them are very nice products and it would be a shame to not know about them so I wanted to show them to you as soon as possible. I am very curious what you have been loving in July, so share with my your favourites in the comment. 

1. Excess Shimmer Eyeshadow (20 Copper) by Max Factor - Tieto skvelé krémové očné tiene som našla mamke v jej kozmetickej taške skoro nedotknuté. Keď mi povedala, že ich vôbec nepoužíva, bolo rozhodnuté, sú moje! A som veľmi spokojná. Jednoducho sa nanášajú, majú skvelý pigment a vyzerajú pekne. 

2. Shampoo and Conditioner For Fine Hair by Tony&Guy - Keď som po prvýkrát vyskúšala prípravky na vlasy od Tony&Guy hneď som sa zamilovala. Vystriedala som viacero šampónov a balzamov na rôzne typy vlasov a rôzne problémy a so všetkými som bola nadmieru spokojná a doporučila by som ich vyskúšať každému. 

3. French Dream Nail Lacquer 639 by Gosh - Veľmi jemná levanduľová fialová farba laku na nechty sa podľa mňa krásne hodí na leto. A s lakmi od značky Gosh mám dobré skúsenosti. Toto je rada s novým väčším štetcom, s ktorým sa lak dobre nanesie a úplne vystačí len jedna vrstva. 

4. Mega Volume Miss Manga Mascara (Turquoise) by L'Oréal  - Túto tyrkysovú maskaru som kúpila omylom. Pôvodne som si ju chcela kúpiť v čiernej farbe, ale keď som prišla domov, zistila som, že som omylom zobrala tyrkysovú. Nakoniec som zistila, že to bol celkom vydarený omyl, pretože sa mi tyrkysové riasy k opálenej pokožke veľmi páčia a rada privítam malú zmenu. 

5. Oh My Gloss! Lip Gloss by Rimmel - O tomto lesku na pery som vám už písala v niektorom zo starších článkov. Popravde, odkedy som ho kúpila, nepoužívam na pery nič iné. Myslím, že to hovorí za všetko.

6. Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher by Estée Lauder - Keď napíšem, že milujem toto sérum od Estée Lauder, tak to zďaleka nevyjadrí moje pravé pocity o tomto prípravku. Vyskúšala som aj Clear Difference Advanced Blemish Serum, ale nedokázalo sa mu vyrovnať. Je to naozaj neuveriteľný produkt, po ktorom vaša pokožka zostane krásne jemná, hebká a zjednotená. 

Poznáte / používate / milujete akýkoľvek z týchto produktov? Čo si o nich myslíte? 
Do you know / use / love some of these products? What do you think about them? 

15 komentárov:

  1. ten lesk od rimmelu je moc super :) jinak úúžasný blog ! :O jdu se přihlásit do prav.čtenářů:)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. The Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher from Estée Lauder looks amazing! I use their Night Repair and I am so happy with the results of that. So I definitely want to try more of their products.

    www.veebzboo.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. You should try this one because it is great. Your skin after this serum feels so smooth and soft.

      Odstrániť
  3. Tie nové Gosh laky sú vraj oveľa lepšie ako boli predtým, keby nemám stopku z lakmi, tak poň utekám, máš skvelý odtieň.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Great favorites! The nail polishes from Gosh is always some of my favorites!

    http://industrialbarbie.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. This is so fun to read, thanks for sharing I am in love with your blog. Do you want to support each other's blog by following each other?:) Please let me know if you do so I can follow you right back x

    kisses

    http://www.theclosetelf.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Můj červencový oblíbenec je mintový EOS na rty..příjemně totiž chladí =)

    Michael
    > velká giveaway <

    OdpovedaťOdstrániť
  7. I heard about tony & guy and quite impressed.
    Great faves too.

    The Bandwagon Chic | Instagram | Bloglovin

    OdpovedaťOdstrániť