štvrtok 27. augusta 2015

A Day Out

Milí čitatelia, mesiac ubehol ako voda a ja sa zajtra vraciam späť do Talianska, kde ma čakajú školské povinnosti, na ktoré sa neteším, ale verím, že po nich budem mať skvelý pocit. Dúfam, že to vyjde a v októbri budem držať bakalársky diplom. Ale späť k článku, v ktorom vám chcem ukázať môj outfit, ktorý som mala na sebe v nedeľu. Mamka bola pozvaná na menší komorný koncert do jednej pekne záhrady a ja som sa k nej pridala a strávili sme veľmi príjemné nedeľné poobedie. Aké sú vaše plány na blížiaci sa víkend? 


Dear readers, the month of August has passed very quickly and tomorrow I am going back to Italy. I have a lot of school stuff to do which make me very stressed and nervous. But I can not wait when everything will be over and I hope in October I will obtain a bachelor's degree. Back to the point of this post, where I want to show you my outfit which I wore on Sunday. My mom was invited to a little concert which took place in the garden and I went with her and we spent very lovely afternoon. What are you plans for the upcoming weekend? 








10 komentárov:

  1. Hi dear and thank you for your visit! I like very much this outfit, especially your beautiful blouse! Today I have started following you on Google+. Hope you follow me back. What do you think to follow us also on Bloglovin or other socials? Let me know....Have a nice day, kisses,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzerala si super :) ten komorný koncert mohol byť veľmi fajn, v poslednom čase som celkom na komornú hudbu ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný outfit!

    Pozývam ťa na Giveaway, ktorá práve prebieha u mňa na blogu:)
    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to je nádherná blúzočka! :).

    Pozývam ťa na GIVEAWAY o DEICHMANN KABELKU, ktorá sa koná na mojom blogu!
    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jéé, outfit je moc krásný! Držím palce, až v říjnu diplom získáš ;) Já mám na víkend samé food plány :)

    OdpovedaťOdstrániť