štvrtok 13. augusta 2015

Amy

Milí čitatelia, ospravedlňujem sa, že už tu dlhšie nebol žiadny nový článok, ale mám toho v poslednej dobe veľa. Najväčšiu časť mojich letných dní mi zaberá písanie bakalárskej práce, ktorú musím mať hotovú do polovice septembra. Keď si spomeniem na minulé leto, kedy som celý august strávila na krásne Malte a prežívala som najkrajšie dni môjho života a teraz som celé dni len zatvorená doma s kopou kníh je mi z toho trochu smutno. Na druhej strane sa teším na ten pocit, keď bude všetko za mnou. Prosím, držte mi palce, aby som to všetko zvládla. 

Dnes som si pre vás pripravila outfit, ktorý som mala na sebe v utorok, keď som išla s mamkou do kina na film Amy. Myslím si, že všetkým bude Amy Winehouse známa. Ja som jej kariéru sledovala od skorých začiatkov. Jej hudbu a hlas milujem a bolo mi neskutočne smutno, keď zomrela. Popravde som aj pri filme plakala, bolo smutné vidieť, ako sa život mladej krásne talentovanej speváčky rúti dolu kopcom. Videli ste film? Máte radi jej hudbu? 


Dear readers, I am so sorry for the lack of new posts on my blog but there is a lot going on right now. The majority of my time is dedicated to my thesis. It has to be written till the middle of September. When I am thinking about last August which I spent in a beautiful Malta and now sitting in my room all day everyday, it makes me sad. But I cannot wait for that feeling when everything will be over. Please, wish me luck. 

Today I would like to show you my outfit which I wore on Tuesday when my mom and I went to cinema to see Amy. I think everyone knows Amy Winehouse. I love her music and voice and I was so sad when she died. Do you listen to her? Have you seen the movie? 







11 komentárov:

  1. Na film se chystáme a její hudbu miluju..pořád nejsem nějak ztotožněný s tím, že už tady není..ten její hlas je prostě nenahraditelný..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, aj mne sa niekedy nechce veriť, že už nie je medzi nami.

      Odstrániť
  2. V klidu piš bakalářku a s blogem si nedělej starosti:) Amy naprosto miluju a zrovna teď mi hraje na Spotify celý její playlist. Nemohu se jí nabažit! Doufám, že dokument stihnu ještě v kině:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď ho stihneš, určite neváhaj a bež sa naň pozrieť. :)

      Odstrániť
  3. Jeej, vyzeráš úžasne! Super sukňa a si veľmi pekná :)
    Simimaus

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Oh so chic look
    Lovin' your denim skirt

    The Bandwagon Chic | Instagram | Bloglovin | Snapchat: bandwagonchic

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tá sukňa a kabelka <3 a ty krásne usmiata :)

    OdpovedaťOdstrániť