štvrtok 20. augusta 2015

Travel Diary: Telč

Drahí čitatelia, minulý víkend sme si s mamkou urobili menší výlet do juhozápadného českého mesta Telč. Je to malé historické mestečko, ktoré vás privíta krásnou atmosférou a hneď sa tam budete cítiť dobre. Nikdy predtým som toto malebné mesto nenavštívila a teraz som rada, že som tam bola. Vyrazili sme v sobotu ráno, bolo krásne slnečné počasie a aj keď sme presne nevedeli kam ideme, tešili sme sa. Ja som šoférovala a napočudovanie sme sa ani raz nestratili a na obed sme boli na mieste. Musím sa pousmiať ako píšem tento článok, keď si spomeniem ako sme si už len tú cestu náramne užili. Som vďačná za tak dobrý vzťah, ktorý mám s mamkou. S ňou vždy strávim tie najkrajšie chvíle. 

Boli sme ubytované priamo na námestí v peknom hoteli Celerín, ktorý rozhodne odporúčam. Popravde to nie je nič luxusné, ale všetko bolo čisté a upravené s veľmi príjemnými zamestnancami. Keďže to nie je veľké mesto, v sobotu sme si všetko popozerali, zastavili sme sa asi v každej jednej kaviarni, večer sme si zašli na dobré talianske jedlo a jednoducho sme si užívali života. V nedeľu sme sa ešte ráno poprechádzali po parku, posilnili sme sa veľmi chutným cappuccinom a vyrazili sme späť domov. Bol to síce krátky výlet, ale o to viac sme si ho vychutnali. 




Dear readers, last weekend my mom and I went on a little road trip. We visited a small town in the Czech Republic called Telč. It is such a beautiful town with a lot of historical buildings. We drove there in the Saturday morning and at the lunchtime we where already  there. I was driving and surprisingly we did not get lost. We stayed at the lovely hotel on the main square called Celerin. Since the town is not very big, we saw everything on Saturday, we went to every little bar or cafe and enjoyed every minute. On Sunday we walked a little around the park and then had our last tasty cappuccino and then drove home. It was a short but very lovely trip. I am so glad that I have such a good relationship with my mom. We have always a fun time together. 






























5 komentárov:

  1. Telč mám ráda je tam moc krásně a ráda se tam vracím, ostatně jako do celých jižních Čech, které jsou to nejkrásnější místo pro mě v celé ČR :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Such amazing travel diary
    Love the photos

    The Bandwagon Chic | Instagram | Bloglovin | Snapchat: bandwagonchic

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Telč vypadá jako dokonalé pohádkové město! Moc díky za tip na výlet =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Great post,loved it!
    xoxo Antonella
    beautylove7694.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť