utorok 29. marca 2016

Feels Like Spring!

Milí čitatelia, dúfam, že ste mali krásnu a pokojnú Veľkú noc. Ja som si užila pár krásnych dní s mamkou, ktoré, bohužiaľ, veľmi rýchlo utiekli a mamka včera odcestovala späť domov. Prišla k nám jar, hlásia, že sa má tento týždeň otepliť a podľa predpovede má byť teplota okolo dvadsiatich stupňov. Ešte dva dni mám prázdniny a vo štvrtok sa znovu začne študentský režim. Teším sa na apríl, okrem mojich narodenín ma čaká jeden úžasný výlet, o ktorom vám zatiaľ nič nepoviem. Len dúfam, že tentokrát všetko pôjde podľa plánu a vyjde to. Čo vás v najbližšej dobe vzrušujúce čaká, na čo sa tešíte? 



Dear readers, I hope you had a lovely and peaceful Easter. I enjoyed a few beautiful days with my mom. Unfortunately, time passed by so quickly and yesterday she left and went back home. On the other note, outside it feels like spring and they said that it will be warmer this week. I have two more days off and then on Thursday I am going back at university. I am excited for April, not only it's my birthday at the beginning of the month but also I have some great plans. For now I am not going to tell you anything, I just hope everything will go well. What are you looking forward to in the near future? 

 (jacket: Promod, turtleneck: H&M, sweater and trousers: local shops, bag: Baťa, shoes: Tamaris, sunglasses: http://www.letnyhit.sk/)







6 komentárov:

  1. Krásná bundička! :)
    I když to není v blízké době, tak za 10 týdnů jedeme se třídou do Chorvatska. A dneska jsme to zrovna probírali ve škole a shodli se na tom, že 10 týdnů nic není, a že už slyšíme zvuk moře za rohem :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super riflovka a aj bríle! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá to pěkně, dokonce i to líčení k tomu pěkně ladí :) Příště ho vyfoť klidně i trochu více zblízka, když už sis s ním dala práci, není důvod ho maskovat za slunečními brýlemi :)

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherný outfit! A tie okuliare sú skvelé! :3

    OdpovedaťOdstrániť