piatok 15. júla 2016

Promise Of The Real

Milí čitatelia, poznáte ten pocit šťastia, ktorý sa vás zmocní úplnou náhodu, neočakávane a doslova vás ovládne? Ja som takú radosť pocítila v stredu. Všetok stres a nervozita zo mňa ako taký ťažký kameň spadli a ja som sa po dlhej dobe mohla v pokoji nadýchnuť. Mala som poslednú skúšku. Išla som na ňu so stiahnutým žalúdkom. Osobne sa mi preberaná látka veľmi páčila, ale po skúsenostiach ostatných spolužiakov, ktorý ju buď neurobili, alebo o nej veľmi negatívne rozprávali, som sa začala obávať. Ale aby som to skrátila, nakoniec dopadla dobre, dnes mi prišli výsledky, ktoré ma potešili. Takže leto sa aj pre mňa konečne začína! 

Okrem radosti z dokončených skúšok som mala ešte jeden úžasný zážitok, ktorý značnou mierou prispel k mojej dobrej nápade. Prišla som poobede celá rozhorúčená (ten deň bolo veľmi teplo) domov a urobili sme veľmi spontánne rozhodnutie. Tak dve a pol hodiny od nás sa konal koncert Neila Younga - Promise Of The Real v krásnom mestečku Piazzola sul Brento. Ja som sa dala dohromady, upravila sa a už sme vyrážali, samozrejme bez lístkov! 
Celú cestu som sa modlila, nech nie sú všetky vypredané, veľmi by nás to mrzelo, ale nakoniec sme mali šťastie. Koncert bol jednoducho skvelý, vládla tam úžasná atmosféra, nabilo ma to energiou a celý čas som sa len smiala. Neil Young ako 70 ročný ma veľmi prekvapil, dokázal hrať viac ako tri hodiny bez prestávky. A mal zo sebou skupinu mladých hudobníkov, z ktorých jeden bol veľký fešák, takže tým to bolo ešte lepšie. Domov sme prišli o štvrtej hodiny rannej a tým, že som ten deň vstávala o piatej mi vychádza, že som bola na nohách skoro celých dvadsaťštyri hodín. Ale aj tak to bol jednoducho fenomenálny začiatok leta! 
Ako zatiaľ vyzerá vaše leto?



Dear readers, I am finally free! On Wednesday I had my last exam and it went well so from now on I can enjoy summer. You cannot imagine how happy I am. On the same day, I had such a lovely experience. We spontaneously decided to go to the concert of Neil Young and it was AMAZING! I think my summer holiday started very well! How is your summer going? 








8 komentárov:

  1. To je skvelé... Som rada, že sa ti skúška vydarila a môžeš si užívať leto (: Inak, ten koncert musel byť super a atmosféra ani nehovorím. Ja si leto užívam (: píšem knihu, robím to, čo ma baví a veľa čítam (: na víkend sa chystám na wellness... Užívaj si prázdniny.

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. congrats on your exam! so cool you're free to enjoy Summer now:)

    you look fantastic! love that black top<3

    http://modaodaradosti.blogspot.ba/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratuluji ke zkoušce! Mé léto zatím vypadá docela lenivě, ale hledáme s přítelem dovolenou a snažím se pořádně věnovat blogu :)

    BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moje leto je zatim bohuzel pracovni a tak to bude i nadale..:D Snad na podzim se zase nekam dostanu. Krasna spontanni akcicka :)

    xxx

    CITC FASHION BLOG

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gratulujem ku skúške :) také spontánne akcie sú naozaj najlepšie. A fotky sú perfektné. :)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bože ty si také zlaté žieňa! :) Ide z teba kopec pozitívnej energie! Aspoň ja ťa tak vnímam z tvojich fotiek :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť