utorok 16. augusta 2016

My Current Favourites // July,August 2016

Ahojte, milí čitatelia! Ako prebiehajú vaše prázdninové dni? Ja trávim čas s rodinou a priateľmi. Minulý týždeň som sa po dlhých dvoch rokoch videla s mojou najlepšou priateľkou, ktorá odišla žiť do Anglicka. Som nesmierne šťastná, že sme sa konečne po tak dlhej dobe videli. Moc mi chýba, každý jeden deň. Poznáme sa od doby, keď sme obe mali päť rokov. Trávili sme spolu väčšinu času a vďaka nej som mala to najkrajšie detstvo, na ktoré s radosťou spomínam. Bohužiaľ, prišli sme do veku, kedy sa naše cesty rozišli, ja som odišla študovať do Talianska a ona žiť a pracovať do Anglicka, ale aj napriek tej diaľke, ktorá nás rozdeľuje, sme v neustálom kontakte. Mali ste aj vy to šťastie a stretli ste v živote svoju spriaznenú priateľku/priateľa? 

Nemôžem uveriť tomu, že tento blog oslávil v nedeľu svoje už siedme narodeniny. Zdá sa mi to ako včera, keď som ho zakladala. Nikdy by som si nepomyslela, že ho budem tvoriť tak dlho. A popravde ma to po tých rokoch neprestalo baviť a stále je to jednou z mojich najobľúbenejších činností. Pevne dúfam a verím, že sa tu ešte dlho budeme takto "stretávať". 



1. Bourjois Effet 3D Lipgloss 

2. Sanctuary Spa Cleansing Oil 


4. Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion

5. John Galliano Parlez-moi d'Amour Perfume

6. The One Long Wear Nail Polish 

7. Clinique Liquid Facial Soap Mild 

8. Vichy Normaderm Gel 


Páči sa vám niektorý z týchto produktov? 

4 komentáre:

  1. To máš šťastie... (: Fakt, veľa ľudí takých priateľov nemá. Ja vlastne asi tiež nie. Kedysi som mala, no nerozdelila nás diaľka, ale skôr rozdielne názory na isté veci a nebolo to možné preklenúť.
    A z produktov ma zaujal hlavne ten čistiaci olej (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi sa mi páči lak aj tie parfúmy :)

    OdpovedaťOdstrániť